Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tapintatosan közölni, légyszíves mosd meg magad ott lent, vagy nincs kényeztetés?
Amióta konkrétan nem élhetünk házaséletet(egyéb okok), azóta a párom picit elhanyagolja magát, nem mossa rendesen, fura szagú- nem csak az izgalmi állapot "spermaszaga"- de elvárja, hogy ha picit jobb a kedvem, akkor kicsit kényeztessem, de így nincs gusztusom hozzá.
Eddig nem volt ilyen problémánk, minden rendesen ment, rendesen tisztálkodott, de most!:S így nem sok kedvem van vele lenni, hozzá bújni, mert a végére ott tartunk felizgul, én meg nem akarom kielégíteni, így.
Ez nem valami gerjesztő!!:SFúú...
Én megmondanám neki,hogy mossa meg rendesen a kukiját,mert nem kellemes a szaga,és igy nem akarom kielégiteni!!!Ennyi!Ez nem ciki...neked
Nem férünk a zuhany alá per pill:D:S
És így nem vicces az "együtt pancsi" Bár volt rá példa eddig 2*
de még azt is mondhatod, hogy nagyon szívesen kényezted őt ha tiszta... egy idő után ha tiszta is volt, lesz szaga és neked úgy kellemetlen. Ezért mossa meg szépen szappannal. :)
Én így mondtam el anno páromnak.
Utolsó: nyertél:)
nekem nagyon kínos, hogy lassan 6hete elhanyagolja magát, annyi ideje nem lehet:S És hiába hívom fel óvatosan a figyelmét arra, hogy esetleg jobban érzem a szagokat, nem veszi a lapot, hogy akkor az ő alap testszagát is jobban érzem, a beizzadt tojásokét is. És egy felnőtt férfire hogy a manóba lehet rászólni, fürödj meg. Rosszabb egy kisgyereknél:S:S:S
és ha még hat hétig így lesz, akkor fel fog robbanni a, mert kézbe sem veszem, pedig szívesen kényeztetem, nem csak kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!