Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vezetés közben egy kis orális kényeztetés?
Figyelt kérdés
Nem városban hanem kültéren gondoltam. Szeretném meglepni a szerelmem vele. Jó ötlet?2010. szept. 19. 19:24
1/16 anonim válasza:
A barátom imádja!Először mikor kipróbáltuk Miskolcról jöttünk haza, este volt...Aztán valahol az egyik falu határában lehajtottunk az útról...
Szerintem tetszeni fog neki. Sok sikert! :D
2/16 Kamuuu válasza:
Ja aztán akkora autó baleset lesz:/
3/16 anonim válasza:
ja és egy nagy khalbász fog kilógni a szádból.. mit fognak anyádék érezni ?
4/16 anonim válasza:
nemelég hogy úgy kell összekaparni az útról még egy pénisz is lesz a szádba..
5/16 anonim válasza:
Nem csúcsforgalomban kell csinálni...Ennyi...Nálunk nem volt senki az úton...Este-éjszaka már kihal minden...
Első voltam
6/16 anonim válasza:
belementek valami bukkanóba, aztán hopsz leharapod a f***át...
7/16 anonim válasza:
inkább kérd meg hogy húzódjon félre mert pisilned kell, és ott lepd meg, mert lehet különben nekilepődik egy fának, és mekkora meglepetés lesz a helysíznelőknek mikor ki kell válogatni a darabokat, és rájönnek hogy valami van a szádban.
8/16 anonim válasza:
ő elvérzik te meg megfulladsz. szép kis halálnemek.
9/16 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:29
ezen nagyot röhögtem :D
10/16 rozika10 válasza:
Én imádom csinálni a pasim sofőr volt és még sgyszer se okoztunk balesetet, nagyon jó dolog
főleg ha meg akarod lepni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!