Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vezetés közben egy kis orális kényeztetés?
Inkább álljtok félre és úgy csináljátok.
Elveszi a figyelmet, balesetveszélyes.
És az ilyen felelőtlen idiótáktól halnak meg vétlen emberek az utakon... komolyan, én is mindent csináltam régen és mindenhol, hátsó ülésen, dunai szárnyashajó tetején éjszaka, amikor műszakváltás volt, anyámmal való telefonálás közben, viharban, tóban, folyóban, mókusoduban, eceterá eceterá de b*meg, az, hogy közúton, egy viszonylag intenzív figyelmet megkövetelő helyzetben... mer hogy ti odalesztek az nem érdekes, de ilyenkor mindig a vétlenek halnak meg :(
Csináld, lepd meg őt, nem bűn az, de nyomatékosítom: ÁLLJATOK MEG.
Ez k*rvára nem játék.
Jó ötlet, de álljatok meg!
Buszvezető vagyok, és egyszer a barátnőm eljött velem az egyik éjszakai utolsó járatra, és elkezdett oda nyúlkálni... nem volt senki a buszon, a lámpákat belül lekapcsoltam, az ülést lejjebb engedtem és hátratoltam... és beleültettem az "ölembe" :) Aztán úgy mentünk... szerecsére nem volt sehol felszálló... Isteni volt, a kátyúkat nem nagyon kerülgettem :)))), viszont lassan, nagyon lassan mentem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!