Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan állíthatnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan állíthatnám le?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy különleges problémámmal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. 2évvel ezelőtt megismerkedtem egy fiúval aki idővel a párom lett. Viszont most kiderült ,hogy a párom azért volt velem mert ez egy fogadás volt, csak idővel belém szeretett, erről én persze nem tudtam. Most 2év után szándékozott bevallani ,hogy a kapcsolatunk elején nem is szeretett... Én persze egyből szakítottam vele, depressziós lettem és vagyok most is ő volt nekem az első minden téren ,teljesen kihasználtnak és megalázottnak érzem magam . nem tudom ,hogy hogyan fogok ezek után másba valaha is megbízni . A még nagyobb gond viszont az ,hogy ez az idióta azóta is teper ,hogy fogadjam vissza mert ő szeret... Muszáj minél hamarabb tennem valamit ,hogy szálljon le rólam mert mindig feltépi a sebeimet.Én már mindent magtettem ami tőlem telt pl: telefonszámot változtattam , elküldtem, megaláztam nyilvánosan ,de semmi . Mit csináljak ?Hogyan állítsam le? (én most 21 vagyok ő 22)

2015. febr. 18. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem értelek. Eleinte nem szeretett, aztán de, mert lenyűgöző voltál, elvarázsoltad. Tehát megszeretett. Akkor most miért is vagy elégedetlen?
2015. febr. 18. 13:33
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Ez filmekben is látott történet már :)

Javaslom a filmes megoldást: bocsásd meg neki és legyen nagy lamúr és végefőcim.

(ugyanis most szeret és teper érted. Lehet ő az aki először és utoljára tényleg szeret is. Ezt nem tudhatod.)

2015. febr. 18. 13:34
 3/13 A kérdező kommentje:
1.-es. Azért mert az elején egy FOGADÁS miatt volt velem ,amit persze a haverjai tudtak és kinevettek a hátam mögött. Szóval a kapcsolatunk elején NEM szeretett csak játszott velem és kihasznált, viszont idővel belém szerettet és ez az egész számomra eszméletlenül kínos és megalázó.
2015. febr. 18. 13:36
 4/13 A kérdező kommentje:
".es köszönöm a választ ,de egyenlőre túlságosan is megalázva érezném magam mellette azonban lehet idővel megtudnék bocsátani bár nem hiszem :(
2015. febr. 18. 13:38
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
azért én a helyedben elgondolkodnék rajt, hogy nem lenne-e jobb együtt lenni vele azok után, hogy szeret mint állat ... az egy dolog, hogy hogyan kezdődött, de közben átalakult az ügy
2015. febr. 18. 13:39
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem feltétlenül szakítottam volna,ha amúgy meg jó volt a kapcsolat.Oké hogy nem volt szép a fogadás,de akkor is összességében nézném a két évet.Mit adott nekem lelkileg,szeretet-tisztelet megvolt-e,stb.Ezeket átgondolnám,és visszafogadnám ha minden rendben van vele.
2015. febr. 18. 13:40
 7/13 A kérdező kommentje:
A 2 év tényleg tökéletes volt ,de ez elején például ugyanúgy csajozott mintha én nem is lettem volna, úgy ,hogy ez nekem fel sem tűnt. Nem tudnék benne bízni.
2015. febr. 18. 13:44
 8/13 anonim ***** válasza:
66%

Tömören megfogalmazva. A sértettséged érthető. A serpenyő másik vele viszont búsásan tele jó dologgal.

Most szakítasz, ő is, te is továbblépsz aztán összejössz egy pasival aki meg lehet még meg is üt, esetleg egy jóval silányabb kapcsolat lesz a tiéd.

És akkor felteszed a kérdést: megérte? Akkor már hiába látod be, hogy nem.

Persze lehet, hogy életed szerelmével jössz össze 1 év múlva. Ezen lehet agyalni. A kérdés te szereted e őt, ő pedig szeret e téged.

Most kiderül.

2015. febr. 18. 13:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Persze ,hogy szeretem ( és úgy látom ő is engem mert nem lehet leállítani) ,de most jelenleg a halál f_szába sem kívánnám őt...
2015. febr. 18. 13:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Bízz benne! Adj neki még egy esélyt ha szeret téged akkor nem fog megcsalni!
2015. febr. 18. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!