Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok és meg tetszett nekem egy fiú, de nem szeretném, hogy ez így legyen, hogy "állíthatnám" le magam?
Szia!
Szerintem csak az érettségi miatt ne szalaszd el a szerelmet,lehet,hogy a srácnak tényleg bejössz:)
én akkor jöttem össze a barátommal,amikor mindketten végzősök voltunk,az elején azt hittem,hogy ez így nem fog menni,mert úgysem lesz időnk egymásra,de minket pont et motivált,hogy meg kellett tanulnunk jól beosztani az időnket,én állandóan szenvedtem otthon a leckék és hasonlók miatt,de megtanultam gyorsan tanulni,hogy több időt töltsünk együtt,sőt olyan is volt,hogy együtt tanultunk(ő megírta a matekomat,én megírtam a német fogalmazásait):D
nekünk bejött,és innentől kezdve azok a szürke hétköznapok nem is voltak olyan szürkék:)
majd gondold át,de végülis most vagy fiatal,ne kerüld el a szerelmet(jó persze ráérsz még sok felnőtt szerint)ami igaz is lehetne,de ha nem megy a sulis teljesítményed rovására,szerintem ne hagyd ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!