Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A barátommal most fogunk valentin napon találkozni, különböző városban élünk, ezért nem adatik meg, hogy minden nap találkozzunk.Romantikusra terveztem a hétvégét, viszont anyám ma azt mondta, hogy ne feküdjünk le egymással, amíg nem megyünk el gyógyszert feliratni.De ez nagyon nehéz dolog, mert nagyon nehéz megállni petting után.Az a baj, hogy anyám nem bízik az óvszerben.(Már szexeltünk ezelőtt, óvszerrel, akkor semmi baj nem történt)Azt mondta, hogy ígérjem meg neki.Nem tudom mit tegyek, mert mi ezt nem hiszem, hogy megtudjuk állni.Ti mit gondoltok?Lefeküdnétek?Képesek lennétek becsapni anyukátokat?Ha mégis kiszakadna akkor neki kellene szólni és így megtudná...
2010. febr. 10. 21:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
bocsi nem ebbe a kategóriába akartam
2010. febr. 10. 22:00
 2/11 anonim válasza:
Szerintem mondd meg anyukádnak, hogy bizony, benne van a pakliban, hogy kiszakad a gumi, de a gyógyszer sem nyújt 100%-os védelmet. De köszönd meg, hogy ilyen rendes, hogy nem úgy kezeli a témát, mint sok szülő ("Amíg nem töltöd be az x évedet, nem feküdhetsz le senkivel") és milyen jól esik, hogy így figyel rád (már ha ez igaz, ha nem, akkor inkább ne mondd). Ti viszont szeretnétek egy romantikus estét, hiszen mégiscsak valentin nap lesz, de nagyon vigyáztok, ha mégis gond lenne, akkor pedig azonnal szólsz neki, hogy még időben be tudd venni a 72 órás tablettát. De ne legyen gond :) És ne csapd be őt.
2010. febr. 10. 22:09
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!:)

Egyébként ő azt akarja, hogy gyógyszert meg gumit is használjak majd...

2010. febr. 10. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha már ezelőtt is lefeküdtetek, nem mindegy anyádnak? Ja vagy nem tudja? :P
2010. febr. 10. 22:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Mellesleg nem kicsit túlparázza ezt az egészet, hogy gumi meg gyógyszer...
2010. febr. 10. 22:15
 6/11 A kérdező kommentje:
De tudja...Hát igen, eléggé...nem értem, hogy gyógyszer mellé minek, persze úgy biztos biztonságosabb meg minden de...
2010. febr. 10. 22:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Van vény nélkül kapható fogamzásgátló gyógszer amit akár holnap is megvehetsz és HA GUMIVAL HASZNÁLJÁTOK akkor 99,9999%(nem merek 100-at írni mert előforulhat valami hiperspeciális eset, de NAGYON kevés rá az esély) hogy nem leszel terhes. Szóval a gyógyszer neve Pantex Oval és ez egy hüvelykúp(szex előtt kell felhelyezni, de a betegtájékoztatóban benne van), de ha esetleg ilyen nincs a patikában akkor jó a Pharmatex(szintén hüvelykúp) is.

2010. febr. 10. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, úgyse lesz ott, amikor szeretkeztek a barátoddal. Írassatok fel gyógyszert és higyja csak, hogy használtok gumit. Mert ahhoz mér végképp nincs köze, hogyan csináljátok. De ha tiszta lelkiismeretet akarsz, bírjátok ki a Valentin napot.
2010. febr. 10. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért ez már paranoia. Azt még megértem, h tabi mellett van, mert h gumi esetleg kiszakad...na de mindkettő?

Szerintem is mond el neki, amit az egyik válaszoló írt, h szeretnétek romantikus estét blabla..de vigyáztok és nem lesz baj. Esetleg mondhatod h vastagítottat vagy spermicidest vesztek...

2010. febr. 10. 22:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok ilyen "ismeretlen" dolgokkal bekavarni, az orvos a legbiztosabb, ő majd tudja, hogy milyen az ami nem káros nekem blabla, az lesz, hogy megmondom neki, amit az első hozzászóló írt.Bár nem tudom mi lesz belőle, mondta azt is, hogy beszél erről a fiúval ha kell.Amúgy a durex(ízesített) mennyire megbízható?
2010. febr. 10. 22:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!