Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, ha lefekvés előtt perverz esti meséket olvasna fel a barátnőtök? Aranyos, szexi vagy furcsa?
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 02:29
3/10 A kérdező kommentje:
Bánom is én, nem vagyok semmi jónak elrontója, legyen szex után. :D
2015. febr. 9. 02:34
5/10 anonim válasza:
Örülnék neki nagyon, szeretem a meséket:)
6/10 anonim válasza:
Kétszer háromszor belefér, de rendszert csinálni ebből unalmas lenne. Főleg úgy, hogy az ilyen történetek szinte mindig fantáziátlanok vagy olyan bugyuták mintha egy kanos tizenéves írta volna.
7/10 anonim válasza:
Van egy köny, az a címe, hogy "Ahogy az igazi lányok...". Ebben találtok ötletet, nem is akármilyet arra, hogy az ilyesmi ne legyen fantáziátlan és unalmas ....
9/10 anonim válasza:
Aranyos és szexi :D
Nekem olvasná fel vagy magának?:D
10/10 anonim válasza:
Perverz mese? :3
Nem rooossz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!