Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyanok a sellők, amilyenek?
Senkit sem zavar, mennyire furcsák? Nem csak azért, mert logikátlanul összerakott mutáns szörnyek, hanem mert ezzel egyetemben túl embereiek - és túlságosan szexik. Szexik, mármint, a közízlésnek megfelelőek.
Nem kéne minden sellőnek kövérnek lennie? A sellők valószínűleg emlősök, a látható emlőszöveteik és a horizontális farok uszonyaikból kiindulva. A túlélés érdekében a vízi emlősöknek vastag bőr alatti zsírrétegre van szükségük - még a forró éghajlatú területeken is, hiszen az állandó vízben úszkálás megköveteli a hőszigetelést.
Szóval kövér sellők.
Nem tudom, hogy vagy vele... szerintem is kifejezetten csábítóak... főként ő:
Még mindig az igazira vár! Nem akarsz rajta segíteni? :D ;) :P
Én egyébként utálom az összes fantasy-t, mert a hülyék ezen a címen felhatalmazást éreznek arra, hogy ne gondolkodjanak, csak bedrogozva összeflasheljenek minden marhaságot.
De igazából az zavar a legjobban, mikor mindezt halál komolyan akarják előadni, hogy húúú de megtörténhet. Nem csak a fantasy-k ilyenek. Most néztem meg újra Stallone Dayligh-alagút a halálba c. filmjét ahol órákig ömlik a víz a berobbant alagútba, de senki sem kapcsolja le az áramot, mert úgy több embert tud agyonvágni...ja persze. A tűzoltók első dolga az áramtalanítás. Szal gondolgatod, hogy engem minden hülyeség zavar.
A Harry Potter meg a Gyűrűk ura is sz..r. A sellő kérdés retro, de attól még ugyanaz. Csak már nem üti meg az ingerküszöböt, mert sokszor hallottam.
Na mindegy, ez ami bajunk.
5: csak azért, mert neked nem tetszik, nem kell ilyen degradálóan nyilatkozni róluk. Nem feltétlenül értelmi fogyatékos akinek tetszik a téma, csak hogy kiálljak magamért és a hozzám hasonlókért.
Kérdező: szerintem az ilyen Disney-féle sellők valóban elég irreálisak, nem mintha a magam részéről annyira nagy rajongója lennék mondjuk Arielnek, vagy annyira erősen hinnék a sellők létezésében, de ha léteznek, akkor tuti nem olyanok, mint amit ábrázoltunk. Az amúgy, ha már ennyire kérdezed, a görög mitológiából ered(het, szerintem), a szirének voltak azok a tengeri szörnyek, akik énekükkel a halálba csábították a gyanútlan tengerészeket. Bár eredetileg hal testük és madár fejük volt, a tengerészek mikor úsztak hozzájuk, mindig dögös nőciket láttak a szemeik előtt. Szerintem ezért van ez az ábrázolásuk. Köszönd a görögöknek.
Szerintem ha már sellő, akkor inkább valami ilyesmi lehet:
Sokkal reálisabbnak érzem, mint a 100%ig úszómentes kezű, ugyanolyan felépítésű hajú, pikkely vagy valamilyen sikamlós anyag nélküli bőrű ember/hal keverékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!