Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti lennétek sellők?

Ti lennétek sellők?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már annyira gyerek, de most újra elkezdtem nézni a H2O-t, amit 12-13 évesen imádtam :D

Ti lennétek sellők úgy, ahogy a H2O-ban? Ha olyan helyen élnétek, ahol van tenger/óceán, a legjobb barátaitok is sellők lennének és lenne egy hely ahova elmehettek néha sellősködni egy kicsit :D De ha vizesek lesztek, tehát fürdésnél is, meg akármikor, véletlenül leöntitek magatokat, átváltoztok sellővé, amíg teljesen meg nem száradtok.

Miért igen és miért nem?

Írjatok kort is :D

2015. jan. 22. 14:11
 1/4 Wadmalac ***** válasza:

Errefelé mostanában elég sokat esik, meg legtöbb cipőm beázós. Nem szívesen másznék esőben fókapózban bevásárolni. :)

41

2015. jan. 22. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Érdekes lenne, de picit céltalannak érezném az életem. Mármint a szárazföldön is lehetne életem, csak az meg túl macerás, folyton majréznék, hogy mikor leszek vizes.

Az a sorozat izgalmasnak állítja be ezt a sellő létet, de egy sötét hangulatú drámát is lehetne belőle csinálni, és akkor máris nem olyan izgi.

39

2015. jan. 22. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Az jó sorozat.:) Amúgy nem hiszem,mármint valahol jó lenne,csak túl problémás,mert pl az iskolában nem moshatnék kezet,ha véletlen rácsöppen pl az üvegemből a kezemre viz óra közepén az nem lenne egy hétköznapi látvány és itthon zuhanyzónk van,szóval nehéz lenne sellőként fürdeni.:D Na meg tényleg az eső...
2015. jan. 22. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:
17/L
2015. jan. 22. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!