Ti lennétek sellők?
Nem vagyok már annyira gyerek, de most újra elkezdtem nézni a H2O-t, amit 12-13 évesen imádtam :D
Ti lennétek sellők úgy, ahogy a H2O-ban? Ha olyan helyen élnétek, ahol van tenger/óceán, a legjobb barátaitok is sellők lennének és lenne egy hely ahova elmehettek néha sellősködni egy kicsit :D De ha vizesek lesztek, tehát fürdésnél is, meg akármikor, véletlenül leöntitek magatokat, átváltoztok sellővé, amíg teljesen meg nem száradtok.
Miért igen és miért nem?
Írjatok kort is :D
Errefelé mostanában elég sokat esik, meg legtöbb cipőm beázós. Nem szívesen másznék esőben fókapózban bevásárolni. :)
41
Érdekes lenne, de picit céltalannak érezném az életem. Mármint a szárazföldön is lehetne életem, csak az meg túl macerás, folyton majréznék, hogy mikor leszek vizes.
Az a sorozat izgalmasnak állítja be ezt a sellő létet, de egy sötét hangulatú drámát is lehetne belőle csinálni, és akkor máris nem olyan izgi.
39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!