Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy szerelmes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Nem szoktam használni ezt a szót de erre most kíváncsi vagyok.Szóval beszélgetek azzal a fiúval aki tetszik...vagy szerelmes vagyok belé...vagy mittomén', a szemébe nézve (el sem kaptam a tekintetem) történt, hogy kb. 5mp-ig elzárt volt a külvilág, a hangok, és csak őt láttam.Ja és egész nap rá gondoltam... Kérlek segítsetek!Elégge bizonytalan vagyok ilyen téren.

2015. febr. 4. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Az vagy. Azt is elárulom, hogy abba a srácba, akit leírtál.
2015. febr. 4. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagy boldogsággal tölt el mikor ranézek :)
2015. febr. 4. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, azért a szerelmet megérzi az ember. Szóval én úgy gondolom, hogy nem lehet nem rájönni, ha valaki szerelmes, annyira adott dolog. :) Persze, eleinte még furcsa, amikor még soha nem voltunk szerelmesek. Szerintem Nálad vagy ez zajlik éppen (tehát első szerelem, igen), vagy pedig még nem teljesen vagy szerelmes a srácba, de már közelítesz afelé. Annyi viszont 100%, hogy nagyon bejön Neked, kicsit sem közömbös számodra, valamilyen érzéseket azért táplálsz iránta már most is (ami vagy szerelem, vagy az lesz/lehet belőle). :)
2015. febr. 4. 22:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Olyan fura érzés...köszi a válaszolóknak!
2015. febr. 4. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!