Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira osszezavarodtam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy srac meg akart csokolni, de nem tudtam, komolyan gondolja-e meg ott volt az egyik haverja is, aki 'drukkolt'. Nekem tetszik az a fiu, mert nala kedvesebb, viccesebb embert meg nem lattam, az eletemet is ra mernem bizni. Csak nem volt eleg batorsagom hozza hogy elmondjam neki. Celozgatott tobbszor. Aztan jott egy lany, aki egyre tobbet jart utana, kerte hogy varja meg etc (egyebkent fiuk szerint nagyon buta es mindig nevetgel csak akkor nem, ha 'pasirol' van szo, rengeteget ismerkedik de vele szoktak szakitani mert nem hagy szabadidot a sracoknak) es egyszer elmondta, hogy tetszik neki es lehet jarni fognak. A lany olelgeti, de a fiu a hajammal jatszik, ugyanugy osszenezunk, segitunk egymasnak... En rontottam el, tudom. De akkor is nagyon rossz es nem tudom, mit tegyek, mert nincs tobb olyan srac, mint o. :(2015. febr. 7. 18:52
1/3 anonim válasza:
hát akkor várd meg míg vége
és akkor csapj le rá
2/3 anonim válasza:
Mozdulj rá! Öleld át, nézz a szemébe. Téged szeret! Ha kezdeményezel te is biztosan értékelni fogja.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2015. febr. 8. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!