Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért nem szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem szoktatok udvarolni vagy bókolni egy lánynak aki tetszik nektek? Azt látom ez a szokás kezd elavulni. :/ Gyerünk fiúk HÓDITSATOK lányokat! ;)

Figyelt kérdés
Féltek vagy mi?
2010. febr. 10. 16:37
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

"Én szoktam bókolni, és szerintem itt a baj. Minek mondjam, hogy szép? Manapság ha valaki szép, azt úgyis körbe veszik a férfiak. Ezután csak rá jön, hogy ő nem a bányarémek táborát gazdagítja. Ha megjegyzem, hogy jól néz ki, illik hozzá a ruhája, akkor elengedi a füle mellett. Szerintetek kell ez nekem? Érezzem minden alkalommal szarul magam? Hát nem... Én innentől sz*rok bele. Azt mondják jó humorral és beszédkészséggel meg lehet fogni a nőket. Hát nem tudom, mert eddig kurv*ára nem veszem észre. Ha megb*aszod a tánctéren, jobban jársz, mintha fecsegnél.

20/F"

Szerintem ő foglalta össze tökéletesen. A csajok manapság -szerintem- túlságosan öntudatosak. Bókolsz, hogy szép? Kb. ez lesz a válasz: "Tudom" és egy hülye lenéző nézés mellé. Tisztában vannak a hatalmukkal. Amennyire én tudom, a régebbi időkben egy lány örült, ha valaki megdicsérte egyáltalán vagy volt egy barátja, nem hogy még ő csicskítsa a fiúkat... Ne haragudj, de az a benyomásom, hogy a csajok egyszerűen beképzeltek. Úgy általánosságban. Fejükbe száll a szépségük. Fiatalok vagyunk, szépek vagyunk, kellünk mindenkinek, mindent megtehetünk, mindent megkapunk ugye? Elküldünk pár hülye lúzert, akik olyanokkal jönnek, hogy "szép vagy", vagy meg mernek szólítani? Kit érdekel? Ha utána ezzel elvesszük az önbizalmát, kit érdekel? Nem a ti bajotok, persze... Lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy itt osztom az észt a 17 évnyi nagy élettapasztalatommal, de én egyszerűen ez az, amit látok. Ez a rohadt liberalizmus betesz mindennek. Egyébként nem csak itt van persze a gond, nyilván mi is ludasak vagyunk sok mindenben A gyerekek is már 5 évesen kezdik a b@zdmegolást.

Régi vágású embereket akarsz? Életemben nem piáltam, se nem buliztam. Tudod mit csináltam 15 évesen? Madarásztam és egy öreg bácsikától tanultam. Ahelyett, hogy bandáztam volna. És amikor el mertem mondani a gólyatáborban a "perverziómat", mindenki fossá röhögte magát. A régi vágású ember lejárt. Kiment a divatból. Hogy mást ne mondjak, ár azt se tudjuk lassan, hogy így, mint férfi, mihez kéne felnőni. Mi tesz minket férfivá? Katonaság nincs, udvarlás nem kell, helyre nem pofoz senki és semmi, 17 évesen meg, ha normális vagy (vagy mondjuk "régi vágású"), esélyed sincs a csajoknál, akik a 30 éves "mercispasikat" célozzák meg... Akkor mi a szarért érje meg ilyennek lenni? Ha "normális" az ember, akkor mondjuk el is várna valamit érte, de mégis a rózsaszín pólós divatmajmok, diszkópatkányok, rocker őrültek, fuxos Amerika-majmoló magukat rappernek gondoló helyi barmok, gyúrós wannabe-k, emóhajú csőgatyás szégyengyerekek és egyéb válogatott génhulladékok járnak a legjobb csajokkal. Isten hozott a 21. században.

Tudom, kicsit keserűre sikerült ez a kis szónoklat, de nem hinném, hogy nagyon túloztam volna. Én egy magát normálisnak gondoló, nem bunkó, "régimódi" gyerek vagyok, aki ezekért szart se kapott a csajoktól. Állj be a sorba, vagy mész a levesebe. Ennyi.

17/f

2010. ápr. 10. 22:43
 42/47 anonim ***** válasza:

Nekem ma lett elegem az egészből, most már csak a ku*rvákra hajtok. Mi a f*aszért kedveskedjek, álljak a sarkamra, vagy egyáltalán mutassam a lovagiasságot, ha le se szarják a fejem. Nem tudom, állítólag a férfinak egy fokkal kell szebbnek lenni az ördögnél. Ez k*urvára nem igaz. Nem éreztem magam sosem csúnyának, de hogy ma 5 csaj leszólítása után még egy szimpla bocsit se kapjak, már egyszerűen gáz. Pedig normálisan kérdeztem, nem bunkóztam. Próbálok trendin is öltözködni, sportos testalkatom van mert 5 éve foglalkozom testépítéssel, és ápolt vagyok a nap 24 órájában, de ez nem elég. Olvasni ilyenekről, hogy büdös a párom szája, meg stb..stb. A normális srácokat meg sem látja senki. Ennyit az összes nőről, nem vagytok más csak szexuális segédeszköz.

20/F

2010. ápr. 11. 02:24
 43/47 anonim ***** válasza:

21 évesen én azt látom, hogy bizony ti nők is tehettek arról, hogy nem udvarolnak nektek. Az előttem szólók már összefoglalták (még ha kicsit nyersen is, de a lényeg ott van) az okokat. Gondolom nektek se esne jól 5 bunkó csaj/hét. De meg lehet mutatni, hogy nem vagytok ilyenek.

Persze mindig tisztelet a kivételnek, de a többsége ilyen.

2010. ápr. 11. 02:39
 44/47 A kérdező kommentje:
én teljesen megértelek titeket Fiúk, mert a legtöbb lány olyan ahogyan leírtátok őket. Ez sajnos így van. Egy csomó csaj tök bunkó lett és ez annyira gáz! Én nagyon örülnék és megbecsülném ha egy fiú ilyen udvarias és kedves lenne kedves lenne velem. :)
2010. ápr. 11. 16:55
 45/47 anonim ***** válasza:

Én meg úgy látom, hogy aki megalázóan viselkedik a fiúkkal az azért teszi, mert fél tőlük.

Ez logikus.

Ha megalázó vagy, ők félnek tőled.

Ha egy lány kedves a fiúval, az fogja megalázni.

És mivel egy fiú erősebb, ebből egy lány sem kér.

Tehát marad a lenézés.

Tehát fiúk! ne fogjátok a lányokra, mert nincs igazatok.

2010. ápr. 11. 23:00
 46/47 A kérdező kommentje:
van benne logika..
2010. ápr. 12. 19:13
 47/47 anonim ***** válasza:
Aki azt mondta, hogy tessék próbálkozni annak üzenném, ha ilyen srácot talál ne utasítsa vissza akármennyire is nem szimpatikus. Mert én pl ezért kezdek beleunni, hogy hiába udvarlok úgy hogy azt tanítani kéne, ha egyszer mindenki csak egy barátot lát bennem.
2010. jún. 6. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!