Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért nem szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem szoktatok udvarolni vagy bókolni egy lánynak aki tetszik nektek? Azt látom ez a szokás kezd elavulni. :/ Gyerünk fiúk HÓDITSATOK lányokat! ;)

Figyelt kérdés
Féltek vagy mi?
2010. febr. 10. 16:37
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült;)
2010. febr. 10. 16:52
 12/47 anonim válasza:
Szerintem ettől nem kell félni:) ...én személy szerint bírom ha egy srác például megjegyzi, hogy mondjuk csinos vagyok vagy hasonlók. :)
2010. febr. 10. 16:53
 13/47 anonim ***** válasza:

1:mert a mai nőknek egyre kisebb az igénye rá

2:akinek tetszene,annak meg nyálas meg apucs viselkedés

2010. febr. 10. 16:58
 14/47 anonim ***** válasza:
azért nem, mert a legtöbb lányt megkapnak már a bunkó beszólásokkal is. nekem 1ú akartak ilyen stílusban "udvarolni" hát el lett küldve a fiúcska. azt meg h nyálas lenne... nos nekem volt 1 olyan pásom akinek az a régimódi udvarlás a kisujjában volt. rózsa első randin, fagyizni hívás, séta a dunaparton, bókok meg minden amit el lehet képzelni. rég szétmentünk, nemrég újra beszélőviszonyba lettünk és én sajnos azt tapasztaltam nála, hogy semmi mélysége nincs már benne amikor ezeket a csinálja. befásult, felszínes és semmit mondó már a részéről. úgyhogy vannak még pasik akik így udvarolnak, csak már náluk sem mindig őszinte már a dolog, csak megszokás, neveltetés.
2010. febr. 10. 17:05
 15/47 anonim ***** válasza:
én bizony félek!
2010. febr. 10. 17:17
 16/47 anonim ***** válasza:

Mert azokhoz a faszikhoz vonzódtok, akik szívatnak benneteket, és szinte sz@rba sem vesznek. Persze aztán jön a sopánkodás, meg miegymás, de végül újra ugyanott köttök ki.

Mi pedig csak "kedveskedni" próbálunk nektek, és azt adni, amit vonzónak találtok:P (F)

2010. febr. 10. 17:29
 17/47 anonim ***** válasza:

"Am félek én is, a visszautasítástól, és attól, ha nemet mond, megváltozik a kapcsolatunk, amit minden nap elviselni, és látni a következményét, nem túl jó érzés lenne."

Ez kb pont ígyvan, és ilyenkor mikor ezen gondolkodom mindig eszembejut az.. hogy ha megpróbálom, akkor van esélyem, ha meg sem próbálom akkor az esélyem 0

és ilyenkor elgondolkodom, h mennyire igaz ez :D

2010. febr. 10. 17:30
 18/47 A kérdező kommentje:
Jólvan csak kíváncsi voltam. Pedig szerintem ez egy tök jó dolog.Pl. a régi filmekben is milyen udvariasak a férfiak a nőkkel, nem jó ezt látni? : ) Am meg megértelek titeket mert amilyen lányok vannak..a bunkó modoruk..(nem mindegyik!!!! sőt!) uhh:S az tényleg elég fájó..:S De meddig is élünk? kb. 70 évig? kb. egyszer élünk. És ha at mondja egy bunkó lány h húú de gáz..az meg sem érdemel Téged!! :) ez már csak így van fiúk! :P
2010. febr. 10. 18:17
 19/47 anonim ***** válasza:
en szoktam, de meg kell valogatnom, hogy kinek. vannak a tipikus p!cs@k akiket semmibe nem nezek meg egy olyat sem kialltok utanuk, hogy keraznam a f0sod@t. azok akik tenyleg ertelmesek, jokat lehet beszelgetni veluk, nem onteltek, szepek ok jo neven veszik. csak ez a fajta hozzaallas kezd a lanyokbol kiveszni. aki megerdemli annak udvarlok, aki nem annak nem.
2010. febr. 10. 18:20
 20/47 anonim ***** válasza:

Olyan rossz ezt olvasni, hogy minden 2. fiú fél attól, hogy kinevetik őket, vagy nem örülnek neki a lányok.

:( :S Én lányként ezt nem tudom megítélni, mindenesetre megértem ezeket a fiúkat, mert én is látok nem is ritkán olyan lányokat, hogy jajjj. Viszont akadnak még olyan lányok, akik nem ilyenek, csak őket meg manapság nem igazán veszik észre, mert mindenhol a középpontban a nagyszájú lányok vannak. De talán a normális lányok a normális fiúkkal találkoznak egyszer, én reménykedem. :) 17/L

2010. febr. 10. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!