Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért nem szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem szoktatok udvarolni vagy bókolni egy lánynak aki tetszik nektek? Azt látom ez a szokás kezd elavulni. :/ Gyerünk fiúk HÓDITSATOK lányokat! ;)

Figyelt kérdés
Féltek vagy mi?
2010. febr. 10. 16:37
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert vagy kiörögnének,vagy semmi esélyem nem lenne.Akárhányszor próbálkoztam mindig visszautasítottak,meg a hátam mögött kipofáztak.Nem kérek többet ebből a sz@rságból. 19/F
2010. febr. 10. 19:52
 22/47 anonim ***** válasza:
19:52, tudom, ez nem segít Rajtad, de én nem dumáltalak volna ki. Ha valaki nem is tetszik, akkor is kell, hogy legyen bennünk annyi jó érzés és intelligencia, hogy nem így intézzük el a dolgokat, mert mindenkinek van lelkivilága. Már csak az a kérdés, hogy milyen. :S Mind1 is, evvel csak azt akartam mondani, hogy nem mindenki ilyen bunkó, csak sajnos sok van belőlük. Aki meg ilyen, annak örülj, hogy nem is akart Tőled semmit!
2010. febr. 10. 19:59
 23/47 anonim ***** válasza:
én meg abba törődtem bele,hogy nem jön ide senki hozzám én meg nem megyek oda senkihez,ez van ilyen nagy büdös az élet!
2010. febr. 10. 20:01
 24/47 anonim ***** válasza:
Én bókolnék meg minden ha tudnám hogy neki is tetszem.Félek a kudarctól.
2010. febr. 10. 21:49
 25/47 anonim ***** válasza:
Én még szeretnék valakinek udvarolni, csak sajnos nincs túl sok jelentkező. 19F
2010. febr. 10. 23:29
 26/47 A kérdező kommentje:
ugyanmár, biztos jófej hapsi vagy, csak kicsit kevés az önbizalmad! Sok sikert! ;)
2010. febr. 11. 21:00
 27/47 anonim ***** válasza:

Tényleg kezd elavulni, de én azért szoktam (lehet maradi vagyok), de sajnos manapság égőnek tartják ezt a "nagyokosok", meg a lányok se úgy fogják fel, ahogy helyén lenne. Tehát, ha egy pasi nem tudja lekezelni a helyzetet, akkor nem is fog bókolni, udvarolni egy lánynak, mert fél a beégéstől. De én is azt mondom, hajrá.

üdv

2010. ápr. 9. 23:07
 28/47 anonim ***** válasza:

neha en sem hiszem el hogy vannak olyan fiuk akik felnek a lanyoktol :))

nekem amelyik lany tetszik mindegyikket megszollitom,persze amikor szorakozni vagyok,annyira egyszeru egy lannyal elhujulni ugy hogy o is jol erezze magat,csak sokan azt hiszik hogy nem tudom mekkora nagy dolog egy lannyal beszelni,en szegyenkezek helyettuk is :)))

21/F

2010. ápr. 9. 23:10
 29/47 anonim válasza:

Utolsónak igaza van!

Miért kell félni? Megkérdezed, hogy mi a helyzet,és ha látod,hogy egy idióta vagy visszautasít,akkor mást kell keresni! Olyan sok másik lány van még! Vannak normálisak is,elég sokan! ;)

20/F

2010. ápr. 9. 23:18
 30/47 anonim ***** válasza:

Én szoktam bókolni, és szerintem itt a baj. Minek mondjam, hogy szép? Manapság ha valaki szép, azt úgyis körbe veszik a férfiak. Ezután csak rá jön, hogy ő nem a bányarémek táborát gazdagítja. Ha megjegyzem, hogy jól néz ki, illik hozzá a ruhája, akkor elengedi a füle mellett. Szerintetek kell ez nekem? Érezzem minden alkalommal szarul magam? Hát nem... Én innentől sz*rok bele. Azt mondják jó humorral és beszédkészséggel meg lehet fogni a nőket. Hát nem tudom, mert eddig kurv*ára nem veszem észre. Ha megb*aszod a tánctéren, jobban jársz, mintha fecsegnél.

20/F

2010. ápr. 10. 00:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!