Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem szoktatok udvarolni vagy bókolni egy lánynak aki tetszik nektek? Azt látom ez a szokás kezd elavulni. :/ Gyerünk fiúk HÓDITSATOK lányokat! ;)
Tényleg kezd elavulni, de én azért szoktam (lehet maradi vagyok), de sajnos manapság égőnek tartják ezt a "nagyokosok", meg a lányok se úgy fogják fel, ahogy helyén lenne. Tehát, ha egy pasi nem tudja lekezelni a helyzetet, akkor nem is fog bókolni, udvarolni egy lánynak, mert fél a beégéstől. De én is azt mondom, hajrá.
üdv
neha en sem hiszem el hogy vannak olyan fiuk akik felnek a lanyoktol :))
nekem amelyik lany tetszik mindegyikket megszollitom,persze amikor szorakozni vagyok,annyira egyszeru egy lannyal elhujulni ugy hogy o is jol erezze magat,csak sokan azt hiszik hogy nem tudom mekkora nagy dolog egy lannyal beszelni,en szegyenkezek helyettuk is :)))
21/F
Utolsónak igaza van!
Miért kell félni? Megkérdezed, hogy mi a helyzet,és ha látod,hogy egy idióta vagy visszautasít,akkor mást kell keresni! Olyan sok másik lány van még! Vannak normálisak is,elég sokan! ;)
20/F
Én szoktam bókolni, és szerintem itt a baj. Minek mondjam, hogy szép? Manapság ha valaki szép, azt úgyis körbe veszik a férfiak. Ezután csak rá jön, hogy ő nem a bányarémek táborát gazdagítja. Ha megjegyzem, hogy jól néz ki, illik hozzá a ruhája, akkor elengedi a füle mellett. Szerintetek kell ez nekem? Érezzem minden alkalommal szarul magam? Hát nem... Én innentől sz*rok bele. Azt mondják jó humorral és beszédkészséggel meg lehet fogni a nőket. Hát nem tudom, mert eddig kurv*ára nem veszem észre. Ha megb*aszod a tánctéren, jobban jársz, mintha fecsegnél.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!