Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért nem szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem szoktatok udvarolni vagy bókolni egy lánynak aki tetszik nektek? Azt látom ez a szokás kezd elavulni. :/ Gyerünk fiúk HÓDITSATOK lányokat! ;)

Figyelt kérdés
Féltek vagy mi?
2010. febr. 10. 16:37
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Mert változnak az idők. Úgymond lejárt módszer az. A csajok legnagyobb része kineveti az embert, vagy csak szimplán szánalmasnak tartja, ha nekiáll bókolgatni. Hát akkor...?
2010. ápr. 10. 00:54
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, és mindenki gyerekesnek tart azért, mert taszít az amit mostanság természetesnek vesznek

(A buszon gyakorlatilag gyomormosást tartanak egymásnak csókolódzás címszó alatt stb.)

A fiúk iszonyat bunkón bírnak viselkedni ha "megijednek" egy lánytól.

És innestől igenis meg van rá az okuk, hogy féljenek "leszólítani" valakit.

Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki csípősen válaszol, ha egy vadidegen kaján vigyorral ráköszön, hogy "helyzet?"

Aki azt írta, hogy ne féljetek, csak le kell szólítani stb stb... Ennek köze nincs a kérdéshez. Ez nem udvarlás bókolás, ezzel ne legyetek annyira eltelve magatoktól, hogy de vagány csávók vagytok.

A világért se állnék le egy amolyan "nagyp.fájú csávóval"

A romantika lassan teljesen kihal... Marad a busz.

2010. ápr. 10. 01:15
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Én félek is, de már bókoltam, és az volt a válasz hogy: legyünk csak barátok, de csak mert nem vagyok rocker.Az meg hogy hódítsatok bla bla bla már nem így működik, a lányok is ugyan úgy kezdeményezhetnek, csak nem mernek ők sem és ez mögé bújnak hogy elavul bla bla... 2010 van ember!
2010. ápr. 10. 02:17
 34/47 anonim ***** válasza:
46%
mert az összes lány egy retkes riherongy, az ilyeneket hova hódítsam? diszkóba behódítom a wcbe, aztán kalap-kabát.
2010. ápr. 10. 02:44
 35/47 anonim ***** válasza:

"en szoktam, de meg kell valogatnom, hogy kinek. vannak a tipikus p!cs@k akiket semmibe nem nezek meg egy olyat sem kialltok utanuk, hogy keraznam a f0sod@t. azok akik tenyleg ertelmesek, jokat lehet beszelgetni veluk, nem onteltek, szepek ok jo neven veszik. csak ez a fajta hozzaallas kezd a lanyokbol kiveszni. aki megerdemli annak udvarlok, aki nem annak nem."

Vele egyetértek!

De én is félek...

F/18

2010. ápr. 10. 07:36
 36/47 anonim ***** válasza:

kedves 01 15 os en 23 10 es vagyok

a valaszotbol itelve ugy latom hogy te azt irod hogy kell feljunk tolletek,miert?miert kell felni?m,ert jol nezel ki?elhiszem hogy jol nezel ki es naponta tobben leszollitanak,de a mai vilagban a szepseg az egy megszokott dolog,mindenki jol nez ki altalaban,es persze hogy mar alapbol mindenkinek durvan valaszoltok vissza,ezzel csinaltak egy standardot hogy megvalasszatok a fiukat,de aki visszavalaszol es megnevettet annak mar tobb eselye van,igy vallasszatok ki a sracokat.

Nezd en nem felek es nem is fogok felni egy not leszollitani,nekem az olyan mintha a baratommal beszelgetnek,nem felek,voltak plaza cicaim is,tancosnok,de akkora bunkok hogy szegyeltem magamat veluk,tehat kedves valaszolo hiaba neze ki jol es azt a fiut kapod meg akit akarsz,ha a fejed ures akkor nallam egy nulla vagy.ne vitassuk tovabb semmi ertelme,csak igenis annyit kell csinalni hogy leszollitod,a legtobjuket egy felora utan viheted ba szni.;)

2010. ápr. 10. 10:47
 37/47 anonim ***** válasza:

01:15ös vagyok

Egyrészt: Nem tartom magam szépnek. Szerintem azoknak akik engem leszólítanak, ízlés ficamuk van, de az az ő bajuk.

Másrészt: A szövegedben semmi logika nincs.

Azért legyek kedves, hogy félóra után vigyél b szni?

Egyáltalán nem vagyok cicababa, nem kapok meg mindenkit, nem is akarok megkapni mindenkit.

Az emberek akik ismernek, naponta közlik velem, hogy viselkedhetnék lányosabban. (sminkelni sem vagyok hajlandó, nem praktikus) Ez az egész pasizás dolog sem praktikus, és nem is logikus.

Ja és amit mondasz, hogy le kell dönteni félóra után...

Ennek még mindig semmi köze a kérdésben szereplő hódításhoz.

Épp hogy az ellenkezőjéről próbálod meg bebizonyítani, hogy jó.

Ja és a ne vitassuk tovább.

Nem te fogod megmondani nekem, hogy mit meddig vitatok.

Ha visszaszólsz, én is megteszem.

Ennyi.

2010. ápr. 10. 18:21
 38/47 anonim ***** válasza:
Én személy szerint azért kezdek erről leszokni mert aki tetszett az észre se vette, hogy akarok tőle valakit. Kérdem én mi értelme van, ha csak barátnak kellek, úgy hogy verseket írhatok neki, szerelmes témájút, ha ő visszautasít. Tudod ez olyan, mint a kötélen egyensúlyozni, felmászol hatszor a kötélre leesel hatszor és alaposan összetöröd magad nem fogsz hetedszerre is kockáztatni.
2010. ápr. 10. 19:43
 39/47 anonim ***** válasza:

Így van fiúk, tessék összekapni magatokat, és nem félni:)

Én is amikor régi filmet látok, annyira tetszik, hogy ilyen udvariasak voltak a nőkkel, meg ahogy udvaroltak...Én is ilyenre vágyom, de rengeteg bunkó pasi van, egyszerűen hihetetlen mennyiségben... Azzal is egyetértek, hogy nagyon sok lányt meg lehet kapni ezekkel a bunkózásokkal, de ezt inkább a 14-17 éves korosztályban lehet látni (persze ebben a korosztályban sem minden lány ilyen).

Szóval hajrá fiúk, hiányoznak a normális, régivágású úriemberek!:)

19/L

2010. ápr. 10. 20:20
 40/47 A kérdező kommentje:
Igen Fiúk! Szedjétek össze magatokat. Persze csak az aki elég tökös hozzá!!(ez a normális, kedves fiúknak szólt! ;) :D:D (a bunkók meg magugba nézhetnek és mintát vehetnének a rendes fiúktól akik tudják hogy kell bánni a nőkkel!)
2010. ápr. 10. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!