Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem szoktatok udvarolni vagy bókolni egy lánynak aki tetszik nektek? Azt látom ez a szokás kezd elavulni. :/ Gyerünk fiúk HÓDITSATOK lányokat! ;)
Én alapvetően nem félnék, de egy egész osztály előtt nincs kedvem beégni.
Meghát nem is igazán látom, hogy lenne rá szükségetek. Nekem úgy tűnik, hogy aki udvarol, azt kiröhögitek.
"Én alapvetően nem félnék, de egy egész osztály előtt nincs kedvem beégni.
Meghát nem is igazán látom, hogy lenne rá szükségetek. Nekem úgy tűnik, hogy aki udvarol, azt kiröhögitek."
Ugyanezt tapasztalom:(
én csak örülnk annak,ha a fiúk udvarolnának nekem ahelyett,h mocskos beszólásokkal illetnének nap mint nap...
pl:,,demegba*nálak,kiny*alnálak"..
gondolkodjatok el sztem srácok azon hova jutottatok...meg néhány lány is elgondolkodhatna.
*hozzá teszem...tisztelet annak az igen kevés kivételnek!
83%-os vtam
Udvarolni nem szoktam. Bókolni szinte minden olyan lány ismerősömnek, aki fontosabb számomra :)
Nekem is osztálybéli a kiszemeltem, egyelőre csak megjegyzem, hogy milyen szép az új haja, cipője, és hasonlók :)
Megjegyeztem már azt is, hogy milyen szép az alakja, bár ezt csak msnen. Azt mondta enyém is az :$
Am félek én is, a visszautasítástól, és attól, ha nemet mond, megváltozik a kapcsolatunk, amit minden nap elviselni, és látni a következményét, nem túl jó érzés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!