Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha bemászok az ágyatokba mi lesz? :D (fiú vagyok)
Figyelt kérdés
Egy hasonló kérdésre válaszolva, csak ott épp másik nemet kérdezték :)2010. febr. 9. 20:58
31/40 anonim válasza:
Kikötöznének és eljátszanék veled. :D
32/40 anonim válasza:
A macskám összekarmolászná a szép kis pofikádat.
33/40 anonim válasza:
Tennék egy medvecsapdát a paplan alá, én meg elbújnék a szekrénybe.
34/40 anonim válasza:
hat ha ronda vagy akko afen megenne a pofadat :))
de ha bejossz hat akkor masik ejszaka is varlak h vesd meg az agyam
35/40 A kérdező kommentje:
Jéé, megérkezett az első olyan válasz, akinek nem mindegy, hogy ki/milyen vagyok :) A kis válogatós :D
2010. febr. 9. 22:42
36/40 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha szimpatikus vagy, akkor köv. este meg is vetném az ágyad szívesen :)
2010. febr. 9. 22:43
37/40 anonim válasza:
AZ én ágyamba nem másznál be szépfiú? Megvakargatnám a végbeled nyílásod egy icipicit.
21/F
39/40 A kérdező kommentje:
09:59!
Olvasd el a kérdés első szavát :D
2010. febr. 10. 17:12
40/40 A kérdező kommentje:
Bocs, inkább nekem kell olvasólecke :D
Nem, nem másznék az ágyadba :)
2010. febr. 10. 17:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!