Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap után megyek először életemben nőgyógyászhoz, és nagyon félek hogy fájni fog. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és még szűz, és tudom hogy nagyon szűk vagyok és félek hogy nagyon fog fájni. Szerintetek nem lenne jó ötlet ha előbb feldugnám az ujjam,hogy mikor ő csinálja már ne fájjon annyira?2015. jan. 17. 11:42
11/12 anonim válasza:
Na akkor először is: Ha mondjuk valami mintát vesz, akkor nem csak kézzel, hanem műszerrel is benyúl, ami még nekem sem a legkellemesebb, pedig már szültem egyszer.
Másodszor: Legjobb tudomásom szerint szűz lányokat végbélen keresztül vizsgálnak, bár nem tudom hogy van - e kivételes eset. Ezt csak hallottam.
Szólni kell hogy te még nem élsz nemi életet.
12/12 anonim válasza:
11: Végbélen keresztül?! És ezzel most megnyugtattad a kérdezőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!