Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerdán megyek életemben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerdán megyek életemben először nőgyógyászhoz, kicsit izgulok, mire számítsak, nagyon rossz lesz?

Figyelt kérdés
Szeretnék tablettát is felíratni, tapasztalatokat tudnátok írni? Előre is köszi a normális válaszokat! :)
2013. jan. 7. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

Nem túl kellemes, de ha normális, kedves a doki, akkor nincs okod izgalomra. Szégyenlős leszel, de hamar túl leszel rajta, mivel ő orvosi szemmel néz rád.

Sajnos nekem nagyon szörnyű élmény volt az első nőgyógyász, de nem hinném, hogy olyan sok a rossz orvos, úgyhogy nem lesz semmi gond!

2013. jan. 7. 15:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Tablettával kapcsolatban tudnál valamit írni? Valami tapasztalat esetleg?
2013. jan. 7. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szégyenlős vagy, akkor hosszú pólót vegyél fel, mert ugye deréktól lefelé meg fog vizsgálni a doki. A vizsgálat maga csak akkor lehet fájdalmasabb, ha szűz vagy. Amúgy nem fáj. Lehet, hogy elküld majd vérvételre és az eredménnyel kell vissza menned, de az is lehet, hogy akkor azonnal felír egy tablettát és ki is válthatod már aznap.
2013. jan. 7. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
én már nagyon régen voltam, és nem is tervezek menni, mert vagy felelőtlenek, vagy durvák.. a legutóbbi után 1 órát sírtam, mert az idiótája nem értette meg, h fáj a vizsgálat. úgyh a terhességig(vagy egy abortuszig, vagy ha vmi gondom lesz), nem megyek hozzájuk, max. priváthoz.
2013. jan. 7. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem szedek tablettát, és azóta megfordultam már több nőgyógyásznál is. A hosszú póló jó ötlet, én is mindig abban megyek, mert az öltözőfülkétől a vizsgálóasztalig legalább nem lát. És kérdezz meg tőle bármit nyugodtan, főleg, ha magánúton mész, azért fizetsz nem is kevés pénzt!
2013. jan. 7. 15:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Már korábban is el akartam menni orvoshoz, mert nagyon erős a folyásom, és mondtam is Anyának, h el szeretnék menni, de kikötöttem, h csak nőhöz, mert nagyon féltem, de így is borzalmas volt, bár szerencsére a vizsgálatig el sem jutottunk, mert először ultrahangra kellett mennem, végül vissza sem mentem a dokihoz. Most ahhoz a dokihoz megyek akinél Anya szülte tesómat, de a magánrendelésére szóval remélem, h túlélem. :D Köszi a válaszokat! :))
2013. jan. 7. 15:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha normális akkor nem lesz gáz, hosszú póló meg én vittem neki véreredményt, ha kérte, ha nem a gyógyszer miatt. :D

Sajnos az enyém elég bunkó, csak azért járok oda mert nem hetekre adnak időpontot meg amúgy a maga módján rendes.

A gyógyszerrel nincs nagyobb bajom, nem voltak mellékhatások csak a szokásos libidócsökkenés, nehéz úgy, hogy nekem néha a szex csak ilyen kötelező program, de a barátom miatt egyelőre még tűrök.

2013. jan. 7. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
ok, örülök h ti találtatok normálisat.. én 4-et végigjártam, egyik se volt normális.. semmi vérkép-követelmény, vagy vmi.. én nyomtam oda az egyiknek az orra elé a véreredményt, és az meg csak ott pislogott, h ez most minek, ő ezt nem érti.. mondom, hát a hormonok meg minden, erre mondja, h dehát ezen nincsenek is hormonok.. akkor most értitek.. :(
2013. jan. 7. 18:20
 9/10 anonim ***** válasza:
ja, nem találtatok.. bocsi.. félreolvastam:S
2013. jan. 7. 18:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát nem könnyű normális dokit találni :S remélem akihez megyek rendes lesz :)) Köszi a válaszokat! :)
2013. jan. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!