Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdem el a dienillét van valakinek, valami tapasztalata rossz illetve jó?
szerinted? melyik lenne? a most? a rossz? a jó?
:)
a dienille....
A Dienille egy fogamzásgátlótabletta..ha valamit nem értesz használd a google-t esetleg!
Én tegnap kezdtem el a 2. levéllel.Előtte a Zoleyt szedtem 9 hónapig,de szinte minden hónapban volt köztivérzésem,ezért váltottam.Az első hónap 10.napján a Dienille-től is volt pár napig..A Zoelynél a mensesem 3-4 nap volt,de nagyon minimális,elég volt a tisztasági,ettől viszont 3 napig mint a gyógyszerek előtt,sok volt és még 2 napig kínlódott..Most szombatra elmúlt,este el is kezdtem szedni a 2.levéllel,hajnalban voltam wc-n,és ismét megjött... :/ Nem tudom ez normális-e,ha pár napig tart még,hívom a doktornőt. Nem akarok 20 félét kipróbálni,nagyon remélem,hogy megszokja a szervezetem.
szoktam használni a google-t, de már unom azért megnézni, hogy itt írjak:) (ha odaírod, hogy dienille fogamzásgátlót, akkor problem solved).
viszont így nem igazán mondanék véleményt - köszi a felvilágosítást egyébként, már a tablettáról:)-lévén pasi vagyok...:)
neked egyébként van már valami tüneted?
mégis mondok véleményt: az a gond, hogy minden nő más és más, minden szervezet más és más - így lehet, hogy valakinek a szervezete egyáltalán nem reagál pl. a dienillére, míg más nő meg sokkot kap tőle.. (túloztam kicsi).
ezért nem nagyon tudsz szerintem mit kezdeni majd az itteni tapasztalatokkal - bár az is igaz, hogy egyelőre ahogy látom nem sok válasz érkezett...
így egyéb gyógyszer tapasztalatból kiindulva annyit tudok mondani, hogy mindenképpen dokival beszéld meg, hogy mit ajánl, mit szedhetsz, hogy nehogy baj legyen belőle (pl. allergiás reakció.)
remélem azért valamennyit segítettem:)
én most szedtem be 1havit, most tartok szünetet. amit észrevettem az első pár napban, az a hányinger volt, majd ez megszűnt. aztán volt egy nap, amikor totál görcsölt a hasam, meg fájt a cicim már akkor is, ha csak egy kicsit hozzáértem. ilyen csomós volt, meg volt duzzadva. a cicim sajnos nem nőtt tőle ellenben a symiciával (azt szedtem előtte 1hónapig) étvágyam nőtt csak, 2kilót híztam, de nem tudom, hogy még a symicia hatása-e.
A másik dolog a pattanások. A symiciától nagyon szépen kitisztult a bőröm, csak azért váltottam, mert nekem csökkentette a libidómat, és mivel már máskor is szedtem, úgy vettem észre, hogy híztam tőle. Azt mondta az orvos, hogy felírja nekem ezt a Dienillét, mert ha aknés gondjaim vannak, ez direkt arra van, és ettől majd szép lesz. 1.hét után jelent meg az 1.gyulladt pattanás, majd napok múlva a többi is sorjában. Abban bízom, hogy ez csak átmeneti hormonzavar miatt van, és ha majd hozzászokik a szervezetem, akkor ismét olyan szép lesz majd, mint a Symiciától. Még most is vannak az arcomon, de a 2. hónap gyógyszerszedés után azért remélem ez megszűnik.
Az ekcémám is felerősödött tőle, de most, hogy nem szedem 2napja a gyógyszert, most ez is visszahúzódott.
A libidómat nem csökkentette, én úgy vettem észre.
A másik dolog az a hiszti, amit a gyógyszer vált ki. Érzékenyebben reagálok a dolgokra.
Remélem beválik ez a gyógyszer, és ezek a mellékhatások átmenetileg lesznek csak.
Majd még írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!