Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, életemben először. Nagyon fog fájni?
Figyelt kérdés
Mit fog csinálni? (szűz vagyok, (14))2015. jan. 17. 10:56
1/10 anonim válasza:
matek vagy fizika doga lesz hétfőn?
2/10 anonim válasza:
Ne stresszelj és semmi gond nem lesz!
3/10 A kérdező kommentje:
Semmilyen dolgozat nem lesz hétfőn,de nagyon fáj ott lent és attól félek hogy elkaptam valami fertőzést. hidd el,szívesebben mennék iskoláb mint hogy valaki bennem túrkáljon
2015. jan. 17. 11:03
4/10 anonim válasza:
Fontos, hogy ellazulj!! Próbálj magadban dudolászni vagy valamivel elterelni a gondolataid. Valószínű vesz majd méhnyaknyák mintát.
Sok sikert!:)
6/10 A kérdező kommentje:
De fel fog nyúlni,nem? És ha egyszer szűz vagyok akkor fájni fog,nem?
2015. jan. 17. 11:28
7/10 anonim válasza:
Kicsit kellemetlen, meg zavarban leszel, de fájni igazából nem fáj.
8/10 A kérdező kommentje:
Oké,köszi,kicsit megnyugodtam :)
2015. jan. 17. 11:36
10/10 anonim válasza:
De fel fog nyúlni, de nem fáj. Kellemetlen, mindenki utál nőgyógyászhoz járni, de sajnos muszáj. Könnyű mondani, hogy lazulj el, nyilván ott ne olyan egyszerű, de minél jobban sikerül, annál kevésbé rossz. és főleg: nem tart sokáig, úgyhogy nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!