Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Életemben először megyek ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életemben először megyek ma nőgyógyászhoz. Már nem vagyok szűz, de ezt anyu nem tudja. Hogy mondjam meg neki? A fog gátló tabletta miatt fognak vérvételre küldeni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
12 éves vagy?
2010. márc. 2. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Ha a fog.gátló miatt mentek orvoshoz akkor csak gondolja anyud hogy nem vagy szűz nem?

Amúgy igen fognak vérvételre küldeni.

2010. márc. 2. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem értem miért nem lehet sose a kérdésre válaszolni.

Azért köszönöm a válaszokat.

2010. márc. 2. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Hát ezt sokféle képen nem lehet elmondani, csak egyenesen. De egyébként, ha anyukád nem fog ott állni melletted amikor az orvos vizsgál/kérdezget, akkor nem valószínű, hogy anyukád az orvostól fogja megtudni, hogy már nem vagy szűz, ezt nem mindig tudja megállapítani egy orvos, van akinek alapból nincs is szűzhártyája. Amúgy meg elfognak küldeni vérvételre, de nem biztos, hogy rögtön akkor, nekem azt mondta az orvosom mikor felírta a gyógyszert, hogy majd félév múlva menjek el vérvételre.
2010. márc. 2. 23:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm, nekem azt mondta az orvos, hogy 1 év múlva menjek.

Köszi az egyetlen normális választ.

2010. márc. 3. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!