Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok a barátom pedig 23. le akarunk feküdni. én még szűz vagyok. Elakarok előtte menni nőgyógyászhoz. Fontos a tabletta? és az orvos elmond majd mindent? Vagy mi fog ott történni? Egy picit félek.
a tablettat a ciklus 5. napjan kell kezdeni es altalaban az elso levelbol kb 10et kell szedni (szal 10 napig) amiutan biztonsagos. ez mar startbol minimum egy fel honap....
xtem az elejen nem erdemes tablettat szedni. vard meg h majd kb milyen gyakran szeretkeztek, h o mit gondol es h te mit szeretnel. ebben a korban a tabletta osszekavarhatja a hormonhaztartasod es abbol bajok lehetnek. de vegulis, ez a te dontesed.
xtem az elejen jobb az ovszer. ha nincs allando kapcsolatod, a betegsegekkel is szamolni kell es azok ellen csak az ovszer ved. sose lehet tudni....
es ha csak ritkabban szeretkeztek, nem eri meg h havi 1-2 alkalomert h tomd magad hormonokkal.
ne ertsd felre, nem akarok veszmadar vagy rosszindulatu lenni de ha netalan szakittok, a tablettat nem lehet osszevissza, 1 honapba szedni,utana nem,utana megint. azt akkor erdemes ha hosszabb tavra tervezel es amennyire lehet biztosan.
1 szo mint 100...az elejen xtem jobb az ovszer. utana meg meglatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!