Yasminelle fogamzásgátlót szedek, nagyon beteg voltam múlt héten, az orvos Zinnat-ot írt fel, ami elvileg gyengíti a tabletta hatását. Mennyi ideig várjak amíg újra véd a Yasminelle?
én is ezt a fogamzásgátlót szedem, a betegtájékoztatóban annyi van, h szólj az orvosnak, h Yasminelle-t szedsz, h elmondhassa a teendőket.ő mit mondott?
amúgy szerintem csinálj úgy, mintha ezt a levelet be se szedted volna(persze szedd be), és használ óvszert ebben a hónapban.és az új csomagtól kezdve térjen minden vissza a normális kerékvágásba,de ez csak az én laikus véleményem.
20/L
a doki azt mondta két három napig kiegészítő védekezést javasol, de hallok mindenfélét más orvostól is, szóval gondoltam vannak itt olyanok akik jártak már hasonló cipőben mint én és segítenek. :)
amúgy a hét végén jön meg a menstruációm. tehát azt várjam meg, és utána már lehet ...?
tudom hogy már régi a kérdésed de nekem is most ez a problémám.
napi 2szer kell zinnat 250 mgos gyogyszert szednem . nekem ma van az utolso nap hogy be kell vennem a yasminelle-t.
akkor az utolso zinnat után még védekezzek egy hétig?meg most is tablettamentes szünetben igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!