Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 15 éves lány vagyok,164cm,64-65 kg. Ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Azt mondják h "jó alakom van",deh a súlyom aggaszt...Hogyan tudnék úgy leadni belőle,hogy a melleim azért ne veszítsem el??2010. febr. 6. 14:19
11/19 anonim válasza:
Már bocsi de a futástól miért lennél kövérebb v miért lenne nagyobb a hasad? Ki modnta ezt? Jól átb*szott. Az egyik legjobb kardió a futás. De lemehetsz vmeik konditerembe, ott is ezt fogják mondani, de sztem mutatnak pár gyakorlatot amivel futás nélkül is tudsz kardiózni, mert neked erre van szükséged.
12/19 A kérdező kommentje:
Félreérted. Nem az h nagyobb lesz a hasam vagy valami, hanem a combom nem lesz kisebb, sőt vastagabb lesz, hogyha tovább izmosodik.Ezt mondták :)
Deh azért köszi a tanácsod!:D
Köszi,akor majd teszek fel képet is ;)
2010. febr. 6. 16:50
14/19 anonim válasza:
legalább van melled. én is lány vagyok csak soványabb és szinte semmi mellem sincs...:( szerintem arányosan oszlik el rajtad. maximum csinálj naponta 20 felülést^^
15/L
15/19 anonim válasza:
szerintem tokeletes vagy igy is...nem kell fogyozz,inkabb hasznalj aerobic dvd-t ha akarsz csinosodni pl : rubint reka,beres alexandra.azok szalkasitanak,csinositanak es szep tartast adnak.amugy szerintem okes vagy :)
16/19 A kérdező kommentje:
Napi 100-at csinálok min. xD
Am. köszönöm!!:)^^
2010. febr. 8. 14:28
17/19 anonim válasza:
hűű nem hiszem hogy csak 15 vagy
kizárt
ilyen szép és nőies
ne fogyál semmit maradj ilyen tökéletes
18/19 anonim válasza:
en is pont igy nezek ki:D
es en nagyon szeretem az alakom
bar a hasambol egy picit mehetne le de mar dolgozom rajta:D
amugy meg szerintem te igy vagy tokeletes
en 14 eves vagyok:P;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!