Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 15 éves lány vagyok,164cm,64-65 kg. Ez nagyon gáz?
nemtom, kép nélkül nehéz. az arányosság a lényeg.
ha egyenletesen oszlik el rajtad, akkor lehet jó.
ha viszont lerakódoik 1-2 helyre az gáz.
Én 169 cm vagyok és 65 kg. Engem zavar a súlyom, de szerencsére nem egy helyre rakódik le a felesleg, így nem olyan feltűnő. Nekem is azt mondják, jó alakom van, de azért mikor felveszek egy rövidebb ruhát, nem úgy áll rajtam, mint egy csontsovány lányon. Amint jobb idő lesz, elmegyek konditerembe, a diétát már elkezdtem. Nem drasztikusan, csak mellőzöm a 6 után evést, csokit, kenyeret. A legjobb módszer mindenképp a mozgás, mert mi még fejlődő szervezetek vagyunk, nem kéne nagyon diétázni. Ha jobb idő lesz, mondjuk 1-2 hónap múlva, elmehetnél futni vagy sétálgass, az is jót tesz.
15L
1.:A futás meg ilyenek nekem azért nem naon jók, mert a combom izmos(nem egóból félre ne értsetek)és nem szeretném ha még nagyobb lenne...:/
2.:Nem tudom hogyan kell képet feltölteni:S:S
márpedig rendszeres edzéssel és diétával fogsz tudni arányosan mindenhonnan fogyni.
Hidd el nem fog vastagodni a combod. Bicilizz(akár szobabicikli), kocogj, tornázz. Mozgasd át az egész tested, kicsit egyél kevesebbet(főleg zsír, szén-hidrát terén).
Fél év alatt olyan csoda alakod lesz, hogy bárki megirigyli majd, nemmellesleg kondiban is leszel, az immunrendszered is erősödni fog...
De ha csak 1-2 hónapig is csinálod meglesz az eredménye(persze ha szorgalmasan, minden nap csinálod).
Köszönöm szépen!:)Ígérem megfogadom!^^
(Ha valaki eltudja magyarázni,hogy hogy kell képet feltölteni, akkor azt is tudok mutatni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!