Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a cicikről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ezekről a cicikről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 5. 23:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:

Jók ezek a mellek, ne aggódj miattuk... Hogyha lenne barátnőm és választhatnék, hogy olyan mellei legyenek, mint neked, vagy hatalmasak, amik lógnak, akkor egyértelmű, hogy a kicsi a jobb.

2 éve voltál 59 kiló, azóta fogytál??? Vékony lánynak jól állnak a kis mellek...

Legyél rá büszke, hogy kicsi melleid vannak, sokan vonzónak találjuk, csak biztos elhitetik a körülötted levők, hogy minél nagyobb melle van egy csajnak, akkor az sokkal szebb.

Ez szerencsére nem így van.

Nagyon rossz irányból közelítitek meg ezt a kérdést, nincs olyan, hogy a nagyobb mell az etalon.

21/F

2013. jún. 10. 22:15
 62/65 anonim ***** válasza:

sz*rd már le h miket írnak ember!!! nem is értem miért tetted ki ide ennyi erővel,ha úgyis önbizalomhiányban szenvedsz akkor gondolhattad volna miket írnak ki.

és igen,fogadd el magad! nem kell egyből pár undok komment után szilikon mellműtéten gondolkodni,mert ez túl egyszerű út! soha nem értettem meg az olyanokat,akiknek mű a csöcsük...egyszerűen talán azért nem,mert sz*r dolog lehet tudni ha az ember mindennap este levetkőzik,hogy ezek ( lehet h szépek de ) nem az övéi.

2013. jún. 16. 19:46
 63/65 anonim válasza:

Figyelj! Én most vagyok 14, nekem sincsenek nagy melleim 75/B és 80/B. A barátom azt mondta, szerinte pont jók és ugye én nem akarok majd plasztikáztatni mint az exe?!

Gondolom neked is van barátod/élettársad/férjed aki így lát tökéletesnek! ;)

Fogadd el magad, légy bolrog a bőrödben így és akkor már helyből mindenki leszarja (legalábbis azok az emberek akiknek nem ez a legfontosabb), hogy mekkora melled van...

A lényeg, hogy te jól érezd magad! :D

2013. júl. 27. 21:42
 64/65 anonim ***** válasza:

üzenem mindenkinek aki hasonló problémával küzd mint a kérdező:

egész tini koromban nagyon vékony csaj voltam, nem voltak sosem lufi csöcseim. szerintem kicsik voltak, de nagyon szépek. pici mellbimbó, semmi lógás, szép kerek forma, csak pici méretűek. az összes barátom eddig azt mondta hogy nekem vannak a legszebb cicijeim az eddigi csajaik közül. ha csak egy egyéjszakás kalandnál mondaná valaki ezt, csak kiröhögném, hogy mit kamuzik, ezzel nem bújtat ágyba, de egy több éves kapcsolatnál bizti nem hazudik senki. szal ha vkinek ilyen cicije van mint a képen, ne törjön össze. ha csinos, szép, és emberileg is ér vmit, ráadásul a melle nem lóg v ilyesmi, csak egyszerűen kicsi, nem kell aggódni. van akinek az tetszik. persze nekem is volt pár f szfej bunkó aki megkérdezte hogy hol hagytam a melleimet, pedig vannak, "markólhatóak", csak sosem dobom ki őket, pedig pushuppal én is tudnék egy kicsit. : D hát ezek kapják be, azt feleltem, nekem vannak a legszebb cicijeim amit valaha láttam. : D így jópár év elteltével 40 kilós gimnazistából 65 kilós 25 éves lettem, így a melleim is nagyobbak, se sajnos a hasam és a fenekem is. visszasírom mikor kis cicim volt de csinosabb voltam. de szerencsére most is szépek. műtét gondolatával énis eljátszottam mert van akinek tök természetesen néz ki és nem mondanám meg hogy szilikon... de ez kiszámíthatatlan. max szülés szoptatás után vállalnék be egy ilyet ha nagyon lógna a mellem.

2014. júl. 27. 04:01
 65/65 anonim ***** válasza:

de amúgy engem is nagyon zavar ez a nagycsöcs mánia. a fiúk 99%a primitív idióta sajni és ez nagyon undorító, kiábrándító. az 1%-ba tartozókkal szoktam járni : D

ja meg van olyan fiú barátom aki azt mesélte hogy egész életében rajongott a nagy csöcsökért, mígnem összehozta a sors egy ilyen csajjal... és azt mondta, hogy soha többé nagy mellű csaj. érdekes tapasztalat. :D

2014. júl. 27. 04:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!