Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a cicikről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ezekről a cicikről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 5. 23:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
te fiú vagy vagy lány??
2010. febr. 7. 18:14
 42/65 A kérdező kommentje:
Kösz, na azt hiszem a legközelebbi időpontra bejelentkezek műtétre, mint hogy egy ilyen nyomorék utolsó senki maradjak.
2010. febr. 7. 18:56
 43/65 A kérdező kommentje:
Amúgy lány, de már nem vagyok benne biztos..
2010. febr. 7. 18:56
 44/65 Szesze ***** válasza:

egy jo otlet...szivacsos meltarto, vagy vizes....

ha meg mar lekerul rolad, nem hiszem fogja erdekelni, hogy 2 szammal nagyobbat mutatal,amugy kb en is ilyen vagyok...

2010. febr. 7. 19:05
 45/65 A kérdező kommentje:
Bocs, de ha nem tudok mindent megadni akkor meg is érdemlem, hogy elhagyjon.
2010. febr. 7. 19:06
 46/65 anonim ***** válasza:
jaj ne keseregj már, nyugalom.....nekem van 1 bnőm akinek még ennél is gázabb mellei vannak és tök jó pasija van már másfél éve....nekem meg olyan melleim vannak mintha szilikon lenne pedig nem az, mégsincs senkim nagyon nagyon régóta már....ezen látszik h nem ez a lényeg! ha vki megszeret téged mint nőt, tényleg nem fogja érdekelni h nem pamela anderson- tested van, mert egyrészt ezt már akkor leveszi mikor ruhán keresuztül lát, másrészt 1 egészséges párkapcsolatban nem a mellméret a mozgatórugó. persze van 1-2 őstulok pasas aki elkezdi cseszegetni a barátnőjét h menjen el és csináltasson melleket mert szarul néz ki, de azt úgy ki kell baszni h a lába se érje a földet! senki sem tökéletes, ezt ne felejtsd el! úgyhogy fel a fejjel! de persze ha van felesleges 700.000 ft-od 2 új cicire akkor én nem akarlak lebeszélni arról se, de sztem olcsóbban kijössz ha inkább megbarátkozol a testeddel;)
2010. febr. 7. 19:16
 47/65 A kérdező kommentje:
Inkább a pénzről mondok le, de egy elcseszett élet nem kell.
2010. febr. 7. 19:19
 48/65 anonim ***** válasza:
hmm....látom neked a melleid már komoly lelki problémát okoztak, és vigasztalhatatlan vagy....gondolom eddig paraszt férfiakkal hozott össze a sors akik rossz megjegyzéseket tettek a melleidre, és emiatt alakult ki benned ez a beteg önkép....ha ennyire utálod magad akkor sztem menj el 1 plasztikai sebészhez, nézzétek meg h mit lehetne kihozni a melleidből, mennyiért, és ha bírod anyagilag akkor hajrá! de arra készülj fel h nem lesz 1 leányálom a műtét utáni lábadozás, sok fájdalmad lesz, és h lehet h az életed során 1 olyan férfival hoz majd össze a sors aki meg pont azt fogja mondani h neki jobban tetszenél "labdák" nélkül...
2010. febr. 7. 19:24
 49/65 anonim ***** válasza:
Vazeee, nehogy má magadba zuhanj ezek miatt a f@szkalapok miatt. Nincs semmi gond a melleiddel, nagyon szépek, nekem tetszenek. Nehogy hallgass arra a néhány idiótára aki beszólogat.
2010. febr. 7. 20:12
 50/65 anonim ***** válasza:

vannak ennél sokkal gázabb mellek is...

ha meg nem hallgatsz senkire akkor minke irtad ki a kérdést?

műtesd meg azt kész..

2010. febr. 7. 20:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!