Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a cicikről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ezekről a cicikről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 5. 23:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:

Felejtsd már el ezt az önsajnáltatást. Ha szép az arcod és/vagy jó fej vagy senkit nem fog érdekelni hogy mekkorák a melleid. Örülj hogy van luk a lábaid között, nekünk pasiknak az a lényeg.

20/f

2010. febr. 6. 00:01
 32/65 A kérdező kommentje:
Pedig ez van, eddig azt hittem érek valamit, mint nő, de már látom semmi esélyem.
2010. febr. 6. 00:26
 33/65 anonim ***** válasza:

nekem tetszenek a cicijeid :)

19/F

szerintem semmi probléma nincs velük, csak a lényeg, hogy ezt nem a nagyközönségtől kellene megkérdezned. Hanem a pasidtól. A lényeg, hogy annak tetszen, akit szeretsz... Mindenkinek más az izlése, valakinek a nagy mellek jönnek be, nekem pl nem. A te melleid egyébként sem kicsik, a képeket egyébként nem nyújtottad el? a jobb felsőn olyan furcsa formája van :D Én szívesen szopiznám és simizném őket :P

2010. febr. 6. 00:39
 34/65 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jók, nem csak a nagy mellek szépek, hidd el. 23/f

Az már a magánvéleményem, hogy ha lány lennék én biztos nem mutogatnám itt. :)

2010. febr. 6. 00:56
 35/65 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be, de az arcod, sőt az összkép az, ami igazán fontos:)
2010. febr. 6. 01:32
 36/65 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek. Fiú vagyok.
2010. febr. 6. 07:51
 37/65 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kis feszes cicik sokkal jobban bejönnek, mint a nagyok. Szóval ne legyél emiatt letörve, nem mindenkinek a D-s méret a nyerő. Pont jó vagy :)

21/F

2010. febr. 6. 09:47
 38/65 anonim ***** válasza:

ha valaki erre azt mondja hogy jó mellek az hazudik..

viszont nem a mell számít!

az arc sokkal de sokkal fontosabb!

és így képről amennyi látszik egy vékony, csinos lány vagy...

2010. febr. 6. 14:05
 39/65 anonim ***** válasza:
miért hazudna? igen is jó mellek :)
2010. febr. 6. 23:40
 40/65 A kérdező kommentje:
Azért érdekes, hogy csak azután írtátok, hogy tetszik miután írtam, hogy szilikonnal talán jobb lenne, meg miután jól lehordtam magam. :S
2010. febr. 7. 00:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!