Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsd már el ezt az önsajnáltatást. Ha szép az arcod és/vagy jó fej vagy senkit nem fog érdekelni hogy mekkorák a melleid. Örülj hogy van luk a lábaid között, nekünk pasiknak az a lényeg.
20/f
nekem tetszenek a cicijeid :)
19/F
szerintem semmi probléma nincs velük, csak a lényeg, hogy ezt nem a nagyközönségtől kellene megkérdezned. Hanem a pasidtól. A lényeg, hogy annak tetszen, akit szeretsz... Mindenkinek más az izlése, valakinek a nagy mellek jönnek be, nekem pl nem. A te melleid egyébként sem kicsik, a képeket egyébként nem nyújtottad el? a jobb felsőn olyan furcsa formája van :D Én szívesen szopiznám és simizném őket :P
Szerintem teljesen jók, nem csak a nagy mellek szépek, hidd el. 23/f
Az már a magánvéleményem, hogy ha lány lennék én biztos nem mutogatnám itt. :)
Nekem a kis feszes cicik sokkal jobban bejönnek, mint a nagyok. Szóval ne legyél emiatt letörve, nem mindenkinek a D-s méret a nyerő. Pont jó vagy :)
21/F
ha valaki erre azt mondja hogy jó mellek az hazudik..
viszont nem a mell számít!
az arc sokkal de sokkal fontosabb!
és így képről amennyi látszik egy vékony, csinos lány vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!