Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem műtét kell neked, hanem egy olyan pasi aki így, ezekkel az adottságokkal szeret, és akkor mindjárt több önbizalmad lenne, és jobban is tetszenél magadnak.
Egyébként, ha érdekel a véleményem, szerintem szépek a melleid.(24/F)
ja, bocsi, tényleg írtad :) szerintem semmi baj a melleiddel..... ismerkedtem volna veled, de csak 17 vagyok :(
17F
02-20 20:19-es vagyok.
Már montam nekem tetszenek és...
"Nem találni olyat akinek ez tetszik, ha létezik is ilyen akkor a Föld másik felén él"
... igenis létezem és nem a Föld másik felén, bár nem tudom honnan írsz. :)
Sport és normális étrend többet ér mint a vágdosás. Az már bóóóóóóóóóóóóóti és nem saját hiába kifizeted!
Továbbá, ha olyan pali kell aki a melleid miatt(által) fog szóba állni veled, akkor nagyon buta vagy! Így sem csúnya egyébbként nem kell a hiszti......
Formásak és feszesek. (kis mellekre is lehet nagyot élvezni)
Szóval ne a melleidet vagdaltasd össze, hanem találd meg a saját szexepiledet és hangsúlyozd ki. És, ha terhes leszel fognak még nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!