Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eszemre hallgassak vagy a szívemre és a vágyra?
Figyelt kérdés
szóval van egy barátom akit szeretek viszont mielőtt megismertem volna megismertem egy srácot.tipikus nagyszájú,talpraesett gyerek akivel kezdettől fogva szikrázott közöttük a levegő.Flörtölgettünk,kerülgettük egymást de neki van kapcsolata és így tovább nem jutottunk.aztán megelégeltem hogy csak nem akar menni a dolog és nehezen de próbáltam kiheveredni belőle.és ekkor ismertem meg a barátomat.viszont a fiú akivel flörtölgettük továbbra is kétértelmű célzásokat tett és amikor megtudta hogy van barátom mégnagyobb tempóra kapcsolt.bókol,átölel...én nemtudom mire hallgassak az eszemre ami azt súgja állj hisz a barátod szeret téged és teis szereted úgy ahogy,vagy a szívemre és a vágyra ami összeköt minket azzal a fiúval?2010. febr. 5. 21:13
11/12 anonim válasza:
Pont ennek az ellenkezője igaz. Ha a szíveddel döntessz, talán egy darabig jól ezs (biztosan), de utána káosz. Az eszed látja a dolgok logikáját, hogy mi miért jó, míg a szíved csak azt nézi, hogy MOST, per pillanat mi lenne jobb, hosszabb távon az eszeddel kell tervezned éppen ezért. Mivel az élet nem egy középszar romantikus regény. (Ha úgy lenne, akkor igaza lenne az előző válaszolónak.)
12/12 anonim válasza:
Nincs igazad, nincs igazad, nincs igazad!
Szívesen elbeszélgetnék veled egy-két dolgról és akkor belátnád, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!