Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívemre vagy az eszemre hallgassak?
Figyelt kérdés
Valaki döntsön helyettem, nekem nem megy. :S :((2010. aug. 5. 00:57
3/18 anonim válasza:
Szív...hidd el...arra hallgass...!
5/18 anonim válasza:
A szívedre, az soha nem téved!Az ész tévedhet.
Az ember csak a szívével lát igazán tisztán!
20f
6/18 anonim válasza:
Hallgass a szívedre, de ne szavazz a fideszre!
8/18 anonim válasza:
"Jól csak a szívével lát az ember..."
9/18 anonim válasza:
Én tuti az eszemre hallgatnék, de te tudod.. Nem véletlenül mondják, hogy először gondolkozz aztán cselekedj!
10/18 anonim válasza:
Az ember agya nem véletlen nőtt ki a helyén. Ha ösztönlények lennénk botokkal kergetnénk a nagy szerelmet ami csak kémia.
ÉSZ a nyerő később rájössz de ha fiatal vagy akkor halgass a szívedre mindenki csak saját kárán tanulja meg hogy a szív és a szerelem vak , öl, butít, és nyomorba dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!