Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívemre vagy az eszemre hallgassak?
Van egy srác, akivel tavaly jártunk, nem sokáig de azóta se tudtam elfelejteni,többek között a volt barátnője miatt lett vége, mert amikor együtt voltunk akkor is irogatott a fiúnak.Később irt is hogy megbánta h vége lett, de én féltem megint újrakezdeni,meg úgy voltam vele h majd lesz más,lett is volna, de egyik se tudta velem elfeledtetni őt.Nemrég úgy volt hogy találkozunk meg is beszéltük de nem irt vissza h akkor jó e neki az időpont, és nem mentem el a találkára,később irt hogy ő várt rám meg h jól megszivattam, irtam neki h én komolyan gondoltam ezt az egészet és h nem akartam becsapni. Küldtem neki egy visszahivót és megint irt h mostmár tényleg találkoznunk kellene és beszélni kettőnkröl meg h ő is komolyan gondolja és nem akar lerázni.
Közbe megismertem egy másik srácot, találkoztam is már vele,rendes,jót beszélgettünk, de azon kivül h aranyos mást nem érzek és most nem tudom mit tegyek.
Többen is azt mondták h hagyjam az első srácot, aki fontos számomra, de ezek után hogy irtam neki h én is megbántam h vége lett elég érdekes lenne ha megint nemet mondanék, viszont a másik srácot se akarom megbántani és sokáig húzni a dolgot.
Ti mit gondoltok?
20 L
egyértelműen az eszedre. a legtöbben ezt fogják írni.
...
aztán te meg úgyis a szívedre fogsz hallgatni, és jön az elmaradhatatlan szenvedés.
szerintem szerelmben inkább a szivedre hallgass :) és válaszd a régit:) oka van annak h nem tudtad elfelejteni és lezárni, ha még mindig őt szereted nincs értelme a másik sráccal kapcsolatba kezdeni, azzal csak átvernéd magadat is, őt is..
sok szerencsét ;)
Bűntudatból ne válassz!!!
Döntsd el melyik kell! Ha a másodikkal csak egyszer találkoztál akkor mi van? Már el is jegyzett, vagy mi? Nem tartozol neki semmivel!
a legtöbb esetben az ember kénytelen az eszére hallgatni.
de ha valamiben döntened kéne,és semmi nem állja az utad,mindenképp a szíved döntsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!