Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szívemre vagy az eszemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívemre vagy az eszemre hallgassak?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel tavaly jártunk, nem sokáig de azóta se tudtam elfelejteni,többek között a volt barátnője miatt lett vége, mert amikor együtt voltunk akkor is irogatott a fiúnak.Később irt is hogy megbánta h vége lett, de én féltem megint újrakezdeni,meg úgy voltam vele h majd lesz más,lett is volna, de egyik se tudta velem elfeledtetni őt.Nemrég úgy volt hogy találkozunk meg is beszéltük de nem irt vissza h akkor jó e neki az időpont, és nem mentem el a találkára,később irt hogy ő várt rám meg h jól megszivattam, irtam neki h én komolyan gondoltam ezt az egészet és h nem akartam becsapni. Küldtem neki egy visszahivót és megint irt h mostmár tényleg találkoznunk kellene és beszélni kettőnkröl meg h ő is komolyan gondolja és nem akar lerázni.

Közbe megismertem egy másik srácot, találkoztam is már vele,rendes,jót beszélgettünk, de azon kivül h aranyos mást nem érzek és most nem tudom mit tegyek.

Többen is azt mondták h hagyjam az első srácot, aki fontos számomra, de ezek után hogy irtam neki h én is megbántam h vége lett elég érdekes lenne ha megint nemet mondanék, viszont a másik srácot se akarom megbántani és sokáig húzni a dolgot.

Ti mit gondoltok?

20 L

2010. febr. 26. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
nem olvastam el de az eszedre inkább. és sunáználak ;P
2010. febr. 26. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
mindig csakis az eszedre 17/L
2010. febr. 26. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:

egyértelműen az eszedre. a legtöbben ezt fogják írni.

...

aztán te meg úgyis a szívedre fogsz hallgatni, és jön az elmaradhatatlan szenvedés.

2010. febr. 26. 15:56
 4/9 A kérdező kommentje:
legutóbb, amikor nemet mondtam hogy kezdjük újra akkor is az eszemre hallgattam és azóta is szenvedek! Szóval olyan sok veszteni valóm meg nincs, csak gondoltam megkérdezem, amugy köszi a válaszokat!
2010. febr. 26. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
válaszd a régit de csak abban az esetben ha jófej volt veled ha volt benne olyan kivetni való ami nagyon idegesített akkor menj az új felé mert ez nem változik...én mindenképp azt javaslom hogy menj a régihez ha sz*r lesz akkor könnyebben elfelejted mintha egész nap rajta agyalnál
2010. febr. 26. 16:22
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi!:) én is úgy döntöttem, hogy találkozok a régivel és ha látom rajta h tényleg akarja akkor őt választom.
2010. febr. 26. 16:40
 7/9 anonim válasza:

szerintem szerelmben inkább a szivedre hallgass :) és válaszd a régit:) oka van annak h nem tudtad elfelejteni és lezárni, ha még mindig őt szereted nincs értelme a másik sráccal kapcsolatba kezdeni, azzal csak átvernéd magadat is, őt is..

sok szerencsét ;)

2010. febr. 26. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Bűntudatból ne válassz!!!

Döntsd el melyik kell! Ha a másodikkal csak egyszer találkoztál akkor mi van? Már el is jegyzett, vagy mi? Nem tartozol neki semmivel!

2010. febr. 26. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:

a legtöbb esetben az ember kénytelen az eszére hallgatni.

de ha valamiben döntened kéne,és semmi nem állja az utad,mindenképp a szíved döntsön.

2010. febr. 27. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!