Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az eszemre hallgassak vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eszemre hallgassak vagy a szívemre és a vágyra?

Figyelt kérdés
szóval van egy barátom akit szeretek viszont mielőtt megismertem volna megismertem egy srácot.tipikus nagyszájú,talpraesett gyerek akivel kezdettől fogva szikrázott közöttük a levegő.Flörtölgettünk,kerülgettük egymást de neki van kapcsolata és így tovább nem jutottunk.aztán megelégeltem hogy csak nem akar menni a dolog és nehezen de próbáltam kiheveredni belőle.és ekkor ismertem meg a barátomat.viszont a fiú akivel flörtölgettük továbbra is kétértelmű célzásokat tett és amikor megtudta hogy van barátom mégnagyobb tempóra kapcsolt.bókol,átölel...én nemtudom mire hallgassak az eszemre ami azt súgja állj hisz a barátod szeret téged és teis szereted úgy ahogy,vagy a szívemre és a vágyra ami összeköt minket azzal a fiúval?
2010. febr. 5. 21:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
döntsd el te!!!
2010. febr. 5. 21:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a srácot,hogy mit jelentsenek ezek a kétértelmű válaszok.
2010. febr. 5. 21:21
 3/12 anonim ***** válasza:
tisztázd azzal a másik fiúval,h akkor ő most mit akar és csak ez után dönts
2010. febr. 5. 21:21
 4/12 anonim ***** válasza:
eszedre
2010. febr. 13. 22:02
 5/12 anonim válasza:

Ezt csakis te tudod eldönteni!

Az a srác akivel most vagy és tényleg szeret becsüld meg.Ha meg te nem szereted csak ,,úgy ahogy" akkor minek vagy vele?

Én a helyedben az eszemre hallgatnék, hisz a leírásod szerint a másik srác nem igen hűséges tipus, mert ha barátnője van és veled flörtölget meg stb. kitudja, hogy flőrtön kivül csinál-e mást is.

Szóval mondom én az eszemre.De! Ezt csakis te tudod eldönteni, hisz te éled ezt át és nem mi.

L/15

2010. febr. 13. 22:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindig az eszedre. Azért van.
2010. febr. 13. 22:10
 7/12 anonim válasza:
Szerintem is beszéld meg azzal a másik sráccal,hogy ő akkor mit érez irántad.. Mert nem értem,hogy ő akkor miért nem dobta miattad a barátnőjét? :O
2010. febr. 13. 22:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindig az eszedre hallgass... a sziveddel nem érsz el semmit
2010. febr. 13. 22:20
 9/12 anonim ***** válasza:
miaz h "úgy ahogy" szeretem? vagy szereted vagy nem, ha nem akkor szakíts vele mert ezzel csak őt bántod.. ez kb úgy hangzik mint "ha nincs ló jó a szamár is"
2010. febr. 13. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindíg a szívedre!!!! Az eszeddel azokat a dolgokat döntöd el amiket logikusnak gondolsz, hogy így kellene csinálni. De ez koránt sem bíztos, hogy jó neked, és jól éreznéd e magad tőle, mert ha belegondolsz vannak olyan szituk, hogy azthitted jól döntesz, végüls mégsem úgy sülnek el a dolgok ahogyan azt (szeretted)!volna. A rosszdolgokat is a szíveddel érzed nem pedig az eszeddel, viszont az eszed fogja eldönteni az érzéseid alapján hogy így kell cselekedned. Én azt mondom... hallgass a szívedre és ha örömet okoz ez neked, akkor jók lesznek a dolgok:)
2010. febr. 13. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!