Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem látszanak a lengőbordáim olyan mintha nem lennének vagy befelé nőtt volna ott van egy lyuk és miért látszik ki a lapockám olyan mintha szárnyacskáim lennének szerintetek ez visszataszító?
Figyelt kérdés
ja és nő vagyok.elég karcsú2015. jan. 5. 18:37
1/12 anonim válasza:
Nem is mondtad, hogy csaj vagy Manson
2/12 NewFreeee válasza:
Elég karcsú? Igen, szerintem az ennyire karcsú lányok már inkább visszataszítóak mint vonzóak.
3/12 A kérdező kommentje:
komolyan nem állnak kifelé mintha nem lenne..
haha de vicces valaki..
2015. jan. 5. 18:38
4/12 A kérdező kommentje:
szerintem nem olyan vészes..
49 kg 163 cm
és van combom fenekem csak a derekam karcsú
2015. jan. 5. 18:43
5/12 anonim válasza:
Te nem karcsú vagy hanem semmi izom nincs rajtad
Egyreszt ez nem esztetikus masreszt 30 evesen eg tele leszel ízületi fajdalommal.
6/12 A kérdező kommentje:
De van izom pont nem láttál úgyhogy nem tudod
sportos vagyok inkább izmos zsír nincs rajtam csak a popsimon és combomon.de az is feszes.
2015. jan. 5. 18:59
7/12 A kérdező kommentje:
te meg biztos túlsúlyos vagy azért írkálsz baromságokat..
én büszke vagyok hogy nem vagyok átlagos
2015. jan. 5. 19:06
8/12 anonim válasza:
Azert lóg ki a lapockad es azert van lyuk a bordaidnal mert nincs izom. Hiaba hiszed azt hogy van.
9/12 A kérdező kommentje:
világ életembe ilyen volt.
és eszek rendesen.
szokott fájni a hátam
edzeni is szoktam nem tudom mit tehetnék.
esztétikus vagy sem másnak tetszik nem akarok minden átlagosnak tetszeni..
2015. jan. 5. 19:15
10/12 A kérdező kommentje:
ha fűzőt hordanék nem fája a hátam?
2015. jan. 5. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!