Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez mennyire visszataszító, ciki?
Figyelt kérdés
Kb 20 kgt fogytam, ruháim nagy része nagy rám (xl) mostani méretem M esetleg L de van S es pólóm is, nem vagyok elárasztva pénzzel sőt ellenkezőleg... És jó sok ideig eltart, mire ezek a nagy ruhák kikerülnek a ruhatáramból, és ezeket is hordom, de hát feltűnően nagyok rám2014. nov. 27. 08:04
1/4 anonim válasza:
Próbáld eladni a régieket. Rengeteg internetes börze van,akár lakhely szerint is. Az árából vehetsz használtan a méretednek megfelelőt.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem visszataszító, talán kissé mókás lehet ahogy egy hatalmas ruhában "feszítesz", de valóban megpróbálhatod eladni a régieket amiknek az árából - lehet kissé megpótolva - tudsz venni a méretednek megfelelő ruhákat.
Manapság már a turikban is vannak elfogadható áron jó ruhák, amikre nem kell tízezreket költeni :)
4/4 anonim válasza:
Esetleg próbaképpen kimoshatsz úgy egyet, hogy összemenjen? :)
Amúgy elmész használt ruha boltba, vagy valami turkálóba és ott veszel átmeneti ruhákat.
Nekem is folyamatosan van dolgom a súlyommal, hol felszedek 20kg-ot, hol leadok. Én soha nem szoktam eladni, eldobni a ruháimat, mert lehet még késöbb szükség lehet rá.
De nekem 5kg-onként van 2 szett ruhám, szóval ha felszedek, ha leadok van ruhám. Szóval el ne add.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!