Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? (kép)
Vékony, kövér, sportos, izmos, átlagos?
10/?
Kort és nemet kérek!
Gőzöm sincs, kövér semmi esetre sem.
Nekem bejön, pont ideálom.
21/l
Ez a testzsír 20% fölött van valamivel.Tudniillik,20% testzsírtól,már túlsúlyról beszélünk.25% fölött elhízott.
Izomtömeg pedig átlagos.
És akkor ha meglát manapság az ember egy erezett testet,fújjog rá.Hát igen,ma már a mcdonald's-os korszakot éljük.Mindenki zabálja a sok sza.rt és el vannak hízva.Ha pedig valaki egy kicsit is izmos,az irreális számukra,"túl sok"...
Láttam már itt szépen kidolgozott testű fiút is,aki szintén feltett egy ilyen kérdést.Persze voltak,akik elismerték,de a többség fújjogott.
Egyáltalán nem volt irreális,látszott,hogy naturál.Ugyanis,ami naturál,az nem lehet túl sok,az még az ember természetes potenciálja...
Elkorcsult világban élünk.
#42 #43
Köszönöm. Egyêbként most szőr is van. Illetve barátnőm sincs ;)
Lemértem magam mérlegen, ami mutatja a testzsírszázalékot is. 21,1 % bár nem tudom, h ez mennyire pontos érték?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!