Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a melleim, megműttessem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a melleim, megműttessem?

Figyelt kérdés

Nem küldök képet, nem random emberek véleménye érdekelne. :D

A lényeg, hogy gyűlölöm a melleim, szívből. 85/B, és olyan kis semmilyennek látom őket. Mindig C-t akartam, szóval nem óriási dudákat, csak hogy legyen valami fognivaló.

Igen, tudom, sokaknak a kis mell jön be. A barátom is mindig dicséri. De én képtelen vagyok elfogadni, egyszerűen nem megy, a sírás kerülget, ha a tükörbe nézek. Barátom mindent megtesz, hogy segítsen, de nem megy, utálom a mellem. :/ nagyon sokat cikiztek miatta régen amikor elkezdett nőni, hogy milyen kicsi, és azóta nem tudtam kibékülni vele.

Tényleg elég durva a helyzet, néha konkrétan elsírom magam miatta, ha a barátom megfogja, vagy látja. Nagyon szégyellem.

Szívem szerint már rég megműttettem volna, nem hatalmasra, csak picit nagyobbra és formásabbra. Barátom viszont azt mondja, nehogy megcsináljam, mert úgy már nem tetszenék neki, ő így szeret.

Mi a megoldás szerintetek?

2015. jan. 3. 19:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

te, ki a bérces vérvörös kibab4szott lónak a f4sz4t érdekli hogy mit akarsz? mi?

nem küldesz képet, nem érdekel mások véleménye, akkor minek írtál ide te gyökér?

-.-

2015. jan. 3. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus, viccen kívül.
2015. jan. 3. 20:01
 13/14 A kérdező kommentje:
#11 mi a jó életért olvasod ezt az oldalt, ha nem érdekelnek mások kérdései? :DDDD
2015. jan. 3. 21:03
 14/14 anonim ***** válasza:

egyik előző válaszoló, vhonnan jó lenne megtanulnod, hogyan beszélj az embertársaiddal...-.-"

kérdező: amúgy tényleg pszichológus, és nem rosszból, lehet, segítene:) én sem voltam kibékülve néhány testi adottsággal, és segített :)

2015. jan. 6. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!