Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen borzalmasan kicsik a melleim?
23 éves felnőtt nő vagyok, de semmi mellem sincs. Ez engem nagyon zavar, s volt is már több olyan kapcsolatom ami e miatt ment tönkre. Meztelenül majdnem úgy nézek ki mint egy fiú, tényleg nagyon lapos a mellkasom, még a szívdobogásomat is lehet látni. Már fürdőruhát sem igen szoktam felvenni. Amúgy a család többi nő tagjának ilyen gondja nincs... szóval nem tudom miért pont én jártam így.
Voltam már dokinál is, s ő nem tudott semmit mondani. Plasztikai műtét szóba jöhetne, de sajnos nincs pénzem rá.
Így tényleg elég rossz mert sok negatív élmény ért már emiatt. Valaha lesz olyan pasi, akinek ez nem zavaró? Ilyen helyzetben mit lehetne tenni? Van bárkinek valami jótanácsa?
Szerintem meg kéne próbálnod enni, nagyon soványnak tűnsz innen nézve, és akkor talán oda is jön fel valami.
23/F
Ha a doki nem tudott mit mondani akkor mi sem fogunk tudni, genetika, ennyi.
Egyedül egy plasztikai műtét segíthet.
Ja még annyit, hogy egyébként nem az a zavaró, hogy kicsik, hanem hogy tényleg nagyon vékony vagy.
#2 voltam
Ezek a te képeid?
nem tudom mit tehetnél... stílus. ennyi segthet... jó stílus, kisugárzás, gyúrj rá a fenekedre, szexy gatyák, fehérneműk, próbáld ki az anált, megy-e és a szívó/szopótechnikádra is fejlessz rá, hogy azzal tartsd meg a hímeket. sajnos szerintem is kompenzálnod kell
2,3-nak igaza van.
alapból nagyon vékony vagy, és esetlennek tűnsz.
Sport plusz étrend-változtatás kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!