Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a melleim, megműttessem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a melleim, megműttessem?

Figyelt kérdés

Nem küldök képet, nem random emberek véleménye érdekelne. :D

A lényeg, hogy gyűlölöm a melleim, szívből. 85/B, és olyan kis semmilyennek látom őket. Mindig C-t akartam, szóval nem óriási dudákat, csak hogy legyen valami fognivaló.

Igen, tudom, sokaknak a kis mell jön be. A barátom is mindig dicséri. De én képtelen vagyok elfogadni, egyszerűen nem megy, a sírás kerülget, ha a tükörbe nézek. Barátom mindent megtesz, hogy segítsen, de nem megy, utálom a mellem. :/ nagyon sokat cikiztek miatta régen amikor elkezdett nőni, hogy milyen kicsi, és azóta nem tudtam kibékülni vele.

Tényleg elég durva a helyzet, néha konkrétan elsírom magam miatta, ha a barátom megfogja, vagy látja. Nagyon szégyellem.

Szívem szerint már rég megműttettem volna, nem hatalmasra, csak picit nagyobbra és formásabbra. Barátom viszont azt mondja, nehogy megcsináljam, mert úgy már nem tetszenék neki, ő így szeret.

Mi a megoldás szerintetek?

2015. jan. 3. 19:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Enyém ennél is kisebb, ássam el magam?
2015. jan. 3. 19:09
 2/14 anonim ***** válasza:
a mell jó. örülj ,hogy van neked ennyi, más tiszta deszka
2015. jan. 3. 19:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Tudom, és írtam, hogy sokaknak a kisebb jön be. Én is ismerek olyan lányt, akinek A-s, és női szemmel is nagyon szép. De ez nálam lelki gond.
2015. jan. 3. 19:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Azt csinálsz amit akarsz. Ugysem itt fog eldőlni.
 5/14 anonim ***** válasza:
Nehogy megcsináld! Hagyd úgy. :) Próbáld meg elfelejteni a cikizéseket, mert a barátodnak tetszik már csak neked kell, hogy tetszen és onnan már kit érdekel? :) Másoknak nincs hozzá köze. ;)
 6/14 A kérdező kommentje:
Tudom, de az már sok éve volt, és még mindig bánt. Nem tudom, hogy tudnám elfelejteni :(
2015. jan. 3. 19:12
 7/14 anonim válasza:
Próbálj meg felnőni. Az segíteni fog. ;)
2015. jan. 3. 19:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy felnőni?
2015. jan. 3. 19:17
 9/14 anonim ***** válasza:
(5#) Azt, hogy rájössz, hogy amit írtam tényleg igaz és ki tudod zárni mások véleményét és megszereted a melleidet. :)
2015. jan. 3. 19:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Évek óta senki nem mond rájuk rosszat. Szóval már nem mások véleménye. Egyszerűen nekem nem tetszik. Nem tudom mit tehetnék ez ellen.
2015. jan. 3. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!