Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ENNYIRE sok kielégületlen / szűz / "balszerencsés" fiú, miközben a lányoknak szinte probléma nélkül megy a pártalálás?! ► Mit lehetne kezdeni velük?
Nem lehetne valamit tenni ez ellen?
Akár politikailag?
#53, 58: Hát akkor ki kell hogy ábrándítsalak, ez nem így van, csak a fiúk ezt szeretnék bemesélni maguknak és nem veszik észre, hogy igazából mi is van. De előre jelezném, hogy én nem siránkozni szeretnék itt, csupán nem hagyhatom szó nélkül azt, ami itt megy.
"A lanyokat nem cseszegeti a kornyezete, hogy miert szuz meg mindig." Tavaly volt pár osztyáltársam, mindenkit végigkérdeztek, hogy még szüzek-e, vagy sem. Azokat a lányokat, akik szüzek voltak, állandóan, egész évben csesztették (köztük engem is).
"Nem "undorodnak" toluk"
Ha egy olyan lányról van szó, aki nem világszépe, de csúnyának egyáltalán nem nevezném, egből elkezdnek fujjogni a fiú osztálytársaim. A múltkor egy órára bejött pár diák másik osztályból, amikor az egyik lány belépett, a mellettem és a mögöttem ülő fiúk elkezdtek fujjogni már megint. Pedig nem volt csúnya lány.
"A legtobbnek mindig ott a remeny, hogy hamarosan lesz neki is valaki."
Én már "feladtam a reményt" (nem szeretek ilyen nyálasan fogalmazni), és full őszintén mondom, hogy nem zavar, ha egyedül döglöm meg. Az életen vannak más célok is. Én inkább a bakancslistámra szeretnék koncentrálni. De attól függetlenül mindent megteszek, hogy ne nézzek ki csúnyán. (rendszeresen edzem, 20.000 ft-os hajas kezelésekre járok, ízlésesen sminkelek és öltözködöm, stb...) Ezzel azt akarom mondani, hogy bár nincs túl sok önbizalmam, azért azt nem hiszem, hogy ezek mellett annyira ronda lennék.
Ezzeknél a kérdéseknél mindig jót mulatok.
Mikor fogják fel az emberek, hogy mind a két nemre szükség van??
Ez egy hülye feminista kérdés és himsnoviszta válaszok. Felnöt emberek vagyunk! Elvileg...
62 - Akkor csak erről van szó, hogy nők beletörődnek, a férfi meg nem?
Az is lehet, hogy a női evolúció oldalán hiányzik valami?
"Az is lehet, hogy a női evolúció oldalán hiányzik valami?"
Ezt nem igazán értem. De igen, elképzelhető, hogy arról van szó, hogy mi, lányok beletörődünk. Ismerek még ilyen lányokat, akiknek halál komolyan nem hiányzik egy kapcsolat, mert már beletörődtek a dolgokba. Nem mindenkire jellemző, de van, akire igen.
Ezt most tényleg nem értem.
Te teszel azért hogy legyen barátod de nem akarsz kapcsolatot? Ennek mi értelme?
Valaki vagy keres társat, vagy nem, egyszerre mind a kettő nem lehet!
Azt értem, hogy edzeni jársz meg sminkelsz, de ez nem egyenlő a társkereséssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!