Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ENNYIRE sok kielégületlen / szűz / "balszerencsés" fiú, miközben a lányoknak szinte probléma nélkül megy a pártalálás?! ► Mit lehetne kezdeni velük?
Nem lehetne valamit tenni ez ellen?
Akár politikailag?
Az értelmes nők válogatnak és ez szerintem természetes. Nem tudom, milyen körökben mozog az, aki csak pénzéhes luvnyákat ismer, de nekem sok olyan barátnőm van, aki szingli, mert volt egy csalódása, mert nem akarja, hogy lehúzza a választott fél, mert keresi a hozzá illő partnert. 20-22 éves lányokról beszélek. A fiúk is válogatnak valamilyen szinten, az egy dolog, hogy szexre akárki jó, de kapcsolatra nem mindegy, sokan inkább egyedülállók, csak ne kösse le őket valami hülye csaj.
Aki mindig rimánkodik, az tényleg rossz közegben mozog, az én ismerősi körömben a legátlagosabb srácnak is van barátnője, mert mondjuk jólelkű, vicces és talált egy átlagos lányt, aki szereti. Persze sokan a mindenhéten symbolban seggetrázó műnőket nézegetik és elgondolkodnak, hogy jaj, ők miért nem állnak velük szóba. Létezik más környezet is, találjon művészeti beállítottságú embereket, ott nem megy ez a rongyrázós feltűnősködés.
Tévedés. Az extrém nagy izmok nem előnyösek mert lomhává teszik az embert. Nézz meg egy kokszos gyurmát abból a típusból akik "szépségversenyen" keménykednek. Aránytalanok, alig bírnak menni néha.
Szóval nem.
Ahogy az extrém magasság sem nyerő. Ükapám a magassága miatt halt meg az olasz fronton (nem tudott elbújni úgy mint a többiek és agyonnyomta valami "kőzápor" ami éppen rájuk omlott. A többiek valahogy elbújtak azt hiszem, de 210 magasan ezt nem könnyű előadni. Pedig előtte jó katona volt, a fronton elés sok digót kinyírt)
81%! Ideznek toled: "szingli, mert volt egy csalodasa."
Egy darab csalodas miatt szingli. De egy sracnak szazat is zokszo nelkul kellene turnie... Ez mindent elmond!
34-Ez is igaz mondjuk, hogy túl sok ember van a földön, de ha csak a férfiak 30%a eltűnne, 2,3 MILLIÁRD emberrel lenne kevesebb! Ami nem kis könnyebbülés lenne atermsézetnek is.
De már mondtam hogy ez nem az én elméletem, hanem egy tudósé!
35-Ebben mondjuk igazad van, az ilyenek nem bírnának dolgozni az építkezésen. És mivel a férfiakat főképp fizikai munkára kellene használni, mert a többire ott lennének a nők (amúgy is magasabb az IQjuk), így a lomha férfi nem termelékeny...
Hujjujjujj! MICSODA OFF-OK REPKEDNEK ITT!
#16 Kedves kérdező, ez én nálam "lebдszta az utómatát"...
Sőt ezret is! Naná.
Csak van egy olyan dolog, hogy önérzet meg önbecslés. És ez 10-15 elhajtás tán eléggé sérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!