Nem sikerült bedugnom, vajon mi lehetett a probléma? :/
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már szinte egy éve együtt vagyunk és úgy gondoltuk feljebb léphetünk egy szinttel, de mikor a szexre került a sor valahogy nem bírtam bedugni neki.. :/
Nem tudjuk mi/kivel lehetett a baj, mind2-en szüzek vagyunk, 17-évesek, már nagyon vártuk ezt a napot de befuccsolt..
2014. júl. 17. 12:23
1/13 anonim válasza:
és mi fuccsolt be? Nem állt fel, lelankadt vagy egyszerűen nem ment be a punciba?
2/13 anonim válasza:
Szerintem mindenképp ujjazd magad az első együttlét után, mert másképp fájni fog. Először egy ujjal, másnap 2vel. És akkor kitágulsz annyira, hogy beférjen a pénisze és kelelmes lesz mindkettőtöknek. :)
3/13 anonim válasza:
Túlzottan készültetek rá, szerintem rágörcsöltetek. Legyen inkább spontán alkalom az első.
4/13 anonim válasza:
Azzal hogy szerintem annyiból állt az egész hogy elővetted aztán be akartad rakni neki. Ez nem így működik. Szűz lány esetében minimum fél óra előjáték kell, és meg kell nyugtatni, ha fél. Lehet hogy a félelem miatt össze is szorította a lábait, feszült volt, és ezért nem ment be. El kell hogy lazuljon, ha teljesen meg van feszülve a teste, akkor jóhogy nem megy be. Előtte nem árt ha kézzel csinálod neki. Abszolút semmi előjáték nem volt?
5/13 anonim válasza:
de ha jól benyálazod a szerszámot és a puncit is akkor könnyebben bemegy!
6/13 anonim válasza:
Nekem eddig 2szer volt szűz barátnőm és az első 2-3 alkalom nekünk is így sikerült. Izgasd fel rendesen, esetleg tágitsd ki 1-2-3 ujjal majd sikerülni fog! Tülelem, ne stresszeljetek rá ;) f/19
7/13 anonim válasza:
jó helyre dugtad volna be? már nem azért kérdezem
a hüvelybe kell
8/13 A kérdező kommentje:
Volt kb fél óra előjáték, és igen jó helyre dugtam, viszont lehet tényleg a stressz miatt volt
2014. júl. 17. 12:35
10/13 anonim válasza:
oké, hogy volt fél óra, de lehet az kettő is, ha hatástalan... nem időre utazunk, hanem minőségre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!