Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért lehet ez probléma?

Miért lehet ez probléma?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy ideje nagyon jóban vagyok, igazából egy éve már jó baráti viszonyban vagyunk, párszor már elcsattant egy-egy csók is közöttünk. Viszont az a helyzet, hogy kapcsolatot nem igazán szeretne. Sosem fejtette ki igazából miért, nem is nagyon akar róla beszélni, nyaggatni viszont nem szeretném vele. Lényeg az hogy jóban vagyok az egyik legjobb haverjával aki szerint azért nem akar komolyabbat, mert én még nem voltam együtt senkivel sem. Ezt én nem értem, mármint tényleg ekkora problémát jelent az, hogy én még szűz vagyok? Nem akarom ezzel bolygatni igazából, meg mivel haverja mondta nem is biztos, hogy valójában ez-e az indoka, de ha mégis esetleg tudnátok segíteni vajon miért lehet ez? Miért lehet ez akkora probléma számára, vagy úgy átlagban akárki számára? Én 18 vagyok a srác 24. Válaszokat előre is köszi! :)
2014. nov. 7. 16:31
 1/2 zoltán557 válasza:
Mert a srácoknak fáj az ha nekik kell 'kijuggatni'
2014. nov. 7. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:
én 16 voltam amikor egy 15 éves lány nem járt velem ugyanezért. én sem értem az biztos. de azért kérdezd meg tőle, hogy miért? mert én párszor ráfáztam már pletykák és hazugságok miatt.
2014. nov. 7. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!