Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ENNYIRE sok kielégül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ENNYIRE sok kielégületlen / szűz / "balszerencsés" fiú, miközben a lányoknak szinte probléma nélkül megy a pártalálás?! ► Mit lehetne kezdeni velük?

Figyelt kérdés

Nem lehetne valamit tenni ez ellen?

Akár politikailag?

2014. dec. 31. 15:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
Zalosth, azt hallottam, hogy a csucs-testepitok meg uszni se tudnak, annyira merevek. Durva!
2014. dec. 31. 16:10
 42/70 A kérdező kommentje:
34-Ja az öngyilkosság. Nem feltétlenül rossz ötlet mert ha belegondolsz 100 csalódás után a fiúnak már ha nicns kedve éli, úgyis megöli magát, csak egyedül gyávák. Pl ha ez rendszerezett lenne, hogy aki akarja azt elaltatják ,akkor nem kellene a mentőknek se kimenni hogy leugrik felakasztotta szétvágta magát. Ami azért baromi sok pénz.
2014. dec. 31. 16:11
 43/70 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezem én, hogy ezeket az ostoba kérdéseket mért nem törlik már annak feltevőivel együtt? Ezek az emberek nem normálisak akik ilyeneket írnak és ki kellene őket zárni a társadalomból. Diliházba velük, gyógykezelésre szorulnak!
2014. dec. 31. 16:16
 44/70 A kérdező kommentje:
Mondom hogy ez egy tudományos elmélet, TUDÓSOK DOLGOZTÁK KI.
2014. dec. 31. 16:20
 45/70 Noren1989 ***** válasza:
Kérdező, 34-es voltam, akkor esetleg nézhetnénk úgyis, ha ivartalanítanánk mondjuk 100nőt...az nem hatékonyabb ??? XD
2014. dec. 31. 16:20
 46/70 anonim ***** válasza:
59%

Abba lehetne már hagyni az ilyen és ehhez hasonló dumákat, mint "a nőknek irreálisan magasak az elvárásaik", "mindegyik ribi", "az összesnek csak a pénz kell", komolyan, annyira megundorodtam már ezek miatt az egész férfi nemtől, inkább lennék leszbikus... És nem azért, mert "magavékony", meg mert "olyan ronda lenne a feje", és még azért sem, mert szegény... Azért, mert ilyen nyomorékságokat állítanak (tisztelet a nagyon kevés kivételnek). A fiúk mostanában állandóan itt picsognak ilyen hülyeségekkel, és a lányok, nők pont ezért ábrándulnak ki belőlük. Komolyan, hányinger ami mostanában itt megy.

Meg azt is jó lenne befejezni, hogy "jaj, a lányok olyan könnyen találnak maguknak párt". Ez nem így van!

2014. dec. 31. 16:21
 47/70 anonim ***** válasza:
Akkor altassanak el elsőnek téged, mutass példát a többieknek te ostoba!
2014. dec. 31. 16:22
 48/70 anonim ***** válasza:

Már előtte is ki voltak ábrándulva. Szerintem régen is ki voltak, régen a nők nem is élvezhették ezt az egészet... Most meg igen. Na azóta van válogatás és kemény szűrők.

2014. dec. 31. 16:23
 49/70 anonim ***** válasza:

Még szomorúbb, hogy rengeteg példa van mikor elküldik az embert a külseje miatt akár zsibórban 100-an is.

Volt itt egy srác régebben (helike?) aki próbálkozott 500 csajnál és mind elküldte mert ronda.

2014. dec. 31. 16:26
 50/70 anonim ***** válasza:
De az a legundoritobb, hogy utana meg megy a siras, ha egy ilyen szerencsetlen meghal.
2014. dec. 31. 16:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!