Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gázos a 28-30-as férfi korosztály már kezdek kétségbeesni hogy nem találok olyat aki tetszik?
A többség már ráncosodik elég erősen és kopaszodik..vagy tényleg elvan hízva és azt hiszi ez a normál testalkat..
a 20-on évesek meg mindenkit megd*gnának aki mozog megbízhatatlanok..vagy pedig senkinek se kellenek mert annyira nyomik és igénytelenek hogy még bottal se piszkálnák meg őket..vagy van a kigyúrt ostoba kategória kopasz fejjel amitől szintén hányok. komolyan azon gondolkodom leszbikus leszek csak hát a farok az hiányozna..
Felszínes vagy. Ezért született meg ez a kérdés.
Nem sok férfi szereti a magadfajtákat.
egyszerű! van egy nem alacsony elvárásod amivel nincs is baj, de feltételezem, hogy te nem ütöd meg azt a szintet!
mert ha felérnél az olyan férfiakhoz akkor nem rinyálnál ezen az oldalon. ez a csúnya igazság.
Persze hogy nem akarod lekötni magad 24-évesen én se állapodtam meg 30 évesen még..
valahogy nem tudok leragadni egynél.
De már ideje lenne :/
haha
mindegy most csak törődésre vágyom mindegy hogy kapcsolat v.sem.. mivel nem járok el ismerkedni így tényleg nehéz találni..
Kedves Kérdező!
Szívesen találkoznék veled, hogy személyesen beszélhessünk.
Meghívhatlak egy teára vagy kávéra valamikor?
xellosz@index.hu
üdv
Xellosz
Xellosz írtam privit ide..
Tetszik a neved animéből van?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!