Lányok! Milyen öltözködés tetszik egy fiún? (leginkább tízen és huszonéves korosztály)
Nézelődtem egy kicsit, nekem ezek a cuccok jönnek be:
Ami viszont szerintem visszataszító, az az oldalt és elől teljesen kivágott trikó, még akkor is ha jó alakja van hozzá, és a combig érő nadrág.... szerintem egy fiú ne mutogassa a combját, még egy kicsit se, legalább a térdéig érjen. A Fullcap és a baseballsapka se jön már be annyira.
De imádom a (helyes,) nagyon világos bőrű fiúkat *-* Szerintem sokat dob a kinézeten, ha valakinek világos a bőre :)
Egyébként nekem nem tetszik a kockás ing se, mondjuk nem irtózom tőle, de szerintem béna :D
Előző voltam.
16/L
Valószínűleg tényleg lehet valami a kockás ingben, ha többeknek is bejön, ebbe nem gondoltál még bele? ;)
Egyébként az izompólók, kapucnis pólók nagyon nem tetszenek egy srácon, mert olcsó hatást kölcsönöz.
Azt szeretem, ha nincs túlbonyolítva. Ezek a ma divatos csőgatyák rémesek, helyette normál farmer, lehetőleg inkább sötét színű. Felülre póló vagy lazább ing, pulcsi. Jobban tetszik, ha egy férfi sötét színeket hord inkább, a rikítók kizárva.. A bőrdzsekiket nagyon szeretem.
Azt viszont nem, aki túl piperkőc és minden nap öltönyben és lakkcipőben flangál. A sapkákat sem szeretem, télen rendben van nyilván, de azt egy kicsit bunkónak tartom, akin bent is sapka van.
Tehát azt szeretem, ha valaki laza, sportos. Linkelnék is, de beírtam google-ba, hogy sportos férfi ruha, erre öltönyöket mutogat nekem...
Hétköznapra: Szerintem nem kell túlbonyolítani a ruháját, a legtöbb fiúnak az áll jól, ha nincs rajta 6 féle szín, és nem lóg ki semmilyen, aminek nem kellene (szóval ha bő a nadrág, akkor ne lógjon a térdéig, feltalálták az övet:D)
Pl ilyesmik tetszenek: [link]
Nyilván ezek csak képek, a valóságban azért elég fura, mikor valaki télen nem gombolja be a kabátját:)
Ja igen, nekem tetszenek a kockás ingek, és a farmeringek is.
Viszont a neonszínek pl kifejezetten taszítóak (számomra legalábbis), vagy a kifejezetten "tucat" dolgok, páwa stílus.
Ha valamilyen különlegesebb alkalom van, akkor meg a sima ing+zakó, vagy öltöny pont jó, attól függően, hogy pontosan hova megyünk.
De nyilván neki is jól kell éreznie magát a ruháiban, anélkül nem lesz jó az összhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!