Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gázos a 28-30-as férfi korosztály már kezdek kétségbeesni hogy nem találok olyat aki tetszik?
A többség már ráncosodik elég erősen és kopaszodik..vagy tényleg elvan hízva és azt hiszi ez a normál testalkat..
a 20-on évesek meg mindenkit megd*gnának aki mozog megbízhatatlanok..vagy pedig senkinek se kellenek mert annyira nyomik és igénytelenek hogy még bottal se piszkálnák meg őket..vagy van a kigyúrt ostoba kategória kopasz fejjel amitől szintén hányok. komolyan azon gondolkodom leszbikus leszek csak hát a farok az hiányozna..
Akik jól néznek ki azok nyilván váltogatják a nőiket, azért nem akarnak komoly kapcsolatot veled. Akik meg nem néznek ki olyan jól azok akarnának ugyan, de neked nem kellenek.
Nincs mit tenni, add lejebb az igényeidet!
nem bennem a férfiakban...
én is váltogatom azt hitted nem?!
Nem mondtam hogy nincs bennem hiba..
De nekem van elképzelt ideálom és kész ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!