Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tapasztaltok olyan (főként 15-16 éves korosztály), hogy a lányok mostanában leggyakrabban úgy próbálnak megszerezni egy fiút ha tetszik nekik, hogy féltékennyé teszik?
Több ilyet is tapasztaltam az utóbbi időben de lehet hogy csak beképzelem. Persze legtöbbször úgy hogy már ismerik a fiút de nem tudják eldönteni hogy bejönnek-e a srácnak és így próbálkoznak.
Lehet hogy elég bonyolultan írtam le de talán a lányeg kivehető.. ;)
Igen. És tudod mit csináltam? Tojtam a lány fejére. Ne engem stíröljön, mikor mással smárol. Különben is, mi a biztosíték, hogy mellettem nem fogja csinálni ugyanezt?
19 F
a szerelmeben van taktika....és ez az ami a legjobban bejön.
37 év tapasztalat
Igen ez igy van a volt barátnőm most igy tesz velem más fiuval van,hogy féltékeny legyek.De Szarok rá magasról:XD
16/F
kedves lányok, meg kéne tanulni, hogy van különbség a gyávaság és a nem érdekel közt. ha egy lány gyáva, nem a fiúra kell rákenni, hanem odamenni és kezdeményezni. nem lesz mindenki gyáva, meg homo, akinek nem jössz be.
a kérdés eleve ott értelmetlen, ha valaki nem érdekel, akkor nem figyelem, hogy kivel smárol
ha meg addig érdekelt is, azután nem fog.
ja mellesleg tényleg vannak gyáva srácok is, de nem meglepő, hogy ráunnak az egészre, ha valakinél normálisan kezdeményeznek, a lány meg lekezelően bánik vele
szóval az ujjal mutogatás helyett megint csak inkább magunkba kellene nézni. a hülyeségre nincs mentség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!