Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye ez még nem jelenti azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez még nem jelenti azt hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Van 2 nő, akiről fantáziálok mostanában de úgy érzem nem tennék meg velük semmit. (fizikailag)

Remélem ez csak pillanatnyi "elgurult a gyógyszerem" és nem jelent semmi rosszat. 18L

2014. dec. 26. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, csak a kíváncsiság hajt.

Amúgy (elnézést) én jobban elfogadok egy biszex lányt mint egy meleg fiút(2 fiú nekem nagyon undorító).

18/F

2014. dec. 26. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A biszexualitás sem Rossz.
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor hogyan fantáziálsz róluk? Azt, hogy ők egymással? :)
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha azt mondjuk, hogy nem vagy biszex, akkor nyugodtabb leszel a saját előítéleteid miatt?
2014. dec. 26. 11:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem zavarna ha biszex lennék de eddig undorodtam a gondolattól is hogy lánnyal legyek, ezért nem értem.
2014. dec. 26. 11:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Változik az ízlésed, de ha nem zavar miért kérdezted?
2014. dec. 26. 11:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Eddig a lány ismerőseim 75%-a nagyjából smárolt már csajjal. Ezeknek a fele tett is valamit lánnyal vagy tenne, szóval ez a lányoknál majd hogy nem megszokott. S ahogy én tapasztalom nem jelenti azt hogy bisex lennél.
2014. dec. 26. 11:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha az lennék nem zavarna. De nem vagyok az ezért zavar. Nem akarok lányokról fantáziálni sőt nőkről... De nem nagyon tudok tenni ellene.
2014. dec. 26. 11:42
 9/10 anonim ***** válasza:
azért fantáziálsz, mert nem akarsz rájuk gondolni. Kíváncsi vagy, és hergeled magad arra, hogy valami "abnormálisat" csinálsz. De nyugi, ez tök normális, és még bi sem vagy.
2014. dec. 28. 01:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Az emberi szexuális orientáció nem egy három értékű hetero-bi-homo dolog, hanem skálatermészetű. Az egyetlen heteroszexualitástól a több biszexualitáson át a homoszexualitásig terjed. Ennek tíz fokozatú skáláját egy Kinsey-jelentésnek nevezett kutatással fektették le. A skálának a biszexualitásban vannak ilyen lépcsőfokai is, mint álmodott már saját nemével romantikus/szexuális kapcsolatot. (Az álom önkéntelen dolog, nem tudod kontrollálni, épp ezért nagyon őszinte is.) Illetve álmodozott már. Megérintett már azonos neműt szexuális úton. Stb. A legtöbb ember a biszexualitás valamely lépcsőfokán áll, de nem feküdne le azonos neművel.

Szóval a kellemetlen tény a következő:

1. igen, biszexuális vagy,

2. nem, nem fogadod el.

Bármit is szeretnél kezdeni ezzel az információval, érdemes vele dolgozni. :) Én a helyedben most fújnék egy kis visszavonulót végiggondolni a helyzetet, célokat kitűzni, stb. Aztán feltérképezném, hogy mit is jelent számomra a biszexualitás. ("Nagyon tetszik ez a két nő, de félek, hogy mások mit gondolnak rólam/ félek az elutasítástól/ nem akarom megváltoztatni az életmódomat/ a magamról kialakított képemet, stb.")

2014. dec. 28. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!