Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez még nem jelenti azt hogy biszex vagyok?
Van 2 nő, akiről fantáziálok mostanában de úgy érzem nem tennék meg velük semmit. (fizikailag)
Remélem ez csak pillanatnyi "elgurult a gyógyszerem" és nem jelent semmi rosszat. 18L
Szerintem nem, csak a kíváncsiság hajt.
Amúgy (elnézést) én jobban elfogadok egy biszex lányt mint egy meleg fiút(2 fiú nekem nagyon undorító).
18/F
Az emberi szexuális orientáció nem egy három értékű hetero-bi-homo dolog, hanem skálatermészetű. Az egyetlen heteroszexualitástól a több biszexualitáson át a homoszexualitásig terjed. Ennek tíz fokozatú skáláját egy Kinsey-jelentésnek nevezett kutatással fektették le. A skálának a biszexualitásban vannak ilyen lépcsőfokai is, mint álmodott már saját nemével romantikus/szexuális kapcsolatot. (Az álom önkéntelen dolog, nem tudod kontrollálni, épp ezért nagyon őszinte is.) Illetve álmodozott már. Megérintett már azonos neműt szexuális úton. Stb. A legtöbb ember a biszexualitás valamely lépcsőfokán áll, de nem feküdne le azonos neművel.
Szóval a kellemetlen tény a következő:
1. igen, biszexuális vagy,
2. nem, nem fogadod el.
Bármit is szeretnél kezdeni ezzel az információval, érdemes vele dolgozni. :) Én a helyedben most fújnék egy kis visszavonulót végiggondolni a helyzetet, célokat kitűzni, stb. Aztán feltérképezném, hogy mit is jelent számomra a biszexualitás. ("Nagyon tetszik ez a két nő, de félek, hogy mások mit gondolnak rólam/ félek az elutasítástól/ nem akarom megváltoztatni az életmódomat/ a magamról kialakított képemet, stb.")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!